Τεχνολογία

Παρουσίαση του razer Blackwidow Ultimate 2014 Greek

Η Razer συνεχίζει να παρουσιάζει στην αγορά νέα gaming προϊόντα και αυτή τη φορά έχουμε στα χέρια μας την ανανεωμένη έκδοση για το 2014 του Blackwidow Ultimate

Η Razer συνεχίζει να παρουσιάζει στην αγορά νέα gaming προϊόντα και αυτή τη φορά έχουμε στα χέρια μας την ανανεωμένη έκδοση για το 2014 του Blackwidow Ultimate, το οποίο για ακόμα μια φορά κυκλοφορεί στη χώρα μας με χαραγμένους και τους ελληνικούς χαρακτήρες.

Πρακτικά, έχουμε να κάνουμε με ακριβώς το ίδιο πληκτρολόγιο με αυτό που είδαμε πέρσι, με τη μοναδική αλλαγή να αφορά στην αντικατάσταση των μηχανικών πλήκτρων με άλλα, σχεδίασης από την ίδια τη Razer. Σύμφωνα με την εταιρεία, είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορεί κάποιο πληκτρολόγιο με μηχανικά πλήκτρα σχεδιασμένα αποκλειστικά για gamers, καθώς οι μέχρι τώρα τεχνολογίες (πχ Cherry MX) είναι σχεδιασμένες δεκαετίες πίσω και απλά βρήκαν το δρόμο τους στα gaming πληκτρολόγια.



Η σύνδεση Razer Blackwidow Ultimate 2014 με τον υπολογιστή γίνεται μέσω καλωδίου USB, το οποίο έχει υφασμάτινη εξωτερική επένδυση ούτως ώστε να μη μπερδεύεται εύκολα αλλά και ούτε να λυγίζει. Το καλώδιο καταλήγει σε τέσσερα βύσματα, δυο εκ των οποίων είναι USB και τα άλλα δυο είναι ήχου, με τη μια USB απόληξη να είναι η απαραίτητη για τη λειτουργία και τη δεύτερη να συνδέεται σε μια θύρα USB του υπολογιστή ούτως ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει η θύρα USB που είναι τοποθετημένη στη δεξιά πλευρά του πληκτρολογίου. Τα άλλα δυο καλώδια είναι pass-through για τον ήχο, ούτως ώστε ο κάτοχος του keyboard να μπορεί να συνδέσει απευθείας σε αυτό το αναλογικό headset του. Ωστόσο, το γεγονός ότι η Razer έχει επιλέξει τη δεξιά πλευρά για να τοποθετήσει αυτές τις θύρες δημιουργεί πρόβλημα σε όλους τους δεξιόχειρες, καθώς συνήθως το πληκτρολόγιο είναι δίπλα και πολύ κοντά στο ποντίκι.

Διαβάστε τη συνέχεια της παρουσίασης εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x