Τεχνολογία

Παρουσιάστηκαν τα νέα iPad της Apple

Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη των νέων iPhone, η Apple διοργάνωσε άλλη μια συνέντευξη Τύπου, αυτή τη φορά για να αποκαλύψει τα νέα της μοντέλα για την κατηγορία iPad και iPad mini και όχι μόνο.

Ο Tim Cook ανέβηκε στη σκηνή για να μιλήσει για την κατηγορία των iPad και το πώς έχει αλλάξει την επικοινωνία και τη διασκέδαση, στοιχείο που βασίζεται στα πάνω από 225 εκατομμύρια (iPads) που έχουν πουληθεί. Οι καταναλωτές δείχνουν ικανοποιημένοι από τα μοντέλα τους, ενώ και οι προγραμματιστές δείχνουν να ασχολούνται σοβαρά, αφού έχουν δημιουργήσει πάνω από 650 χιλιάδες εφαρμογές για τα tablets της Apple.

Μετά από μία σύντομη αναδρομή στο iPad Air, ο Tim Cook έδωσε το έναυσμα για ένα video που παρουσίασε το iPad Air 2. O Phil Schiller ανέβηκε στη σκηνή για να μιλήσει για το νέο μοντέλο, ξεκινώντας με μια αναφορά στο μειωμένο πάχος που πλέον φτάνει τα 6.1 χιλιοστά και το κάνει το πιο λεπτό tablet της αγοράς. Το anti-reflective coating στο γυαλί, κάνει την οθόνη του iPad Air 2 να δημιουργεί 56% λιγότερες αντανακλάσεις, ενώ στο εσωτερικό του μοντέλου βλέπουμε τον A8X επεξεργαστή (2ης γενιάς 64-bit αρχιτεκτονική, 3 δισεκατομμύρια transistors, 40% ταχύτερη CPU και 2.5 φορές ταχύτερη GPU). Επόμενη στάση στην παρουσίαση, το iPad mini 3, το οποίο έρχεται με οθόνη 7.9 ιντσών, 5MP iSight camera, 1080p HD video recording, FaceTime HD camera και τιμές 399 δολάρια (16GB), 499 δολάρια (64GB) και 599 δολάρια (128GB) για τις WiFi εκδόσεις και αντίστοιχα 529 (16GB), 629 (64GB) και 729 (128GB) για τις WiFi+Cellular εκδόσεις.

inner

Διαβάστε όλες τις ανακοινώσεις και τιμές για τα νέα iPad, αλλά και τις ανακοινώσεις για μια νέα 5K οθόνη που παρουσίασε η Apple εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x