Γενικά

Παρ’ ολίγον «μαύρο» το φιλικό του Μαραντόνα…

«Ξινό» βγήκε στον Ντιέγκο Μαραντόνα και σε φίλαθλο κόσμο το ματς που διοργάνωσε με φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς δύο άντρες τραυματίστηκαν λόγω κατάρρευσης εξέδρας. Ευτυχώς κανείς τους δεν χτύπησε σοβαρά.

Αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα διοργάνωσε ο Ντιέγκο Μαραντόνα, όμως το παιχνίδι «χάλασε» λόγω δύο τραυματισμών που υπήρξαν κατά την διάρκειά του.

Συγκεκριμένα το εν λόγω event έλαβε χώρα στο Ρίο Τερσέρο της Κόρντοβα το βράδυ της Πέμπτης. Όλα κυλούσαν φυσιολογικά, οι δύο ομάδες πρόσφεραν θέαμα στον κόσμο, μέχρι την στιγμή που κατέρρευσε μια από τις εξέδρες του γηπέδου.

«Εγώ απλώς γρατζούνισα τα γόνατα και τα δάχτυλά μου. Το άλλο παιδί που τραβούσε φωτογραφίες χτύπησε την πλάτη του και είπα σε όλους να μην τον αγγίξουν», ήταν τα λόγια του ενός εκ των δύο στην ιστοσελίδα «Cadena 3».

Όσον αφορά τον άλλο τραυματία, εκτός από την πλάτη του χτύπησε και στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο τοπικό νοσοκομείο. Η κατάσταση του ευτυχώς δεν είναι σοβαρή και ο 22χρονος, Φεδερίκο Μπασουάλδο δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο.

Στα ευχάριστα του φιλανθρωπικού φιλικού αγώνα, ήταν πως το ματς έληξε με σκορ 6-2 υπέρ της ομάδας του Μαραντόνα, ο οποίος σκόραρε δις κι επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά την σοφή φράση… «παλιά μου τέχνη κόσκινο».

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x