Ελλάδα

Πάσαλιτς: «Έπρεπε να τελειώσει κανονικά στο παρκέ»

Την άποψη πως το ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ, στο «Nick Galis Hall», θα δεν θα έπρεπε να είχε διακοπεί, αλλά να ολοκληρωθεί το παρκέ, εξέφρασε ο Μουχάμεντ Πάσαλιτς.

Το ντέρμπι που έρχεται την Κυριακή (1/2) ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που διεκόπη τον περασμένο Οκτώβριο, όπως δήλωσε ο Μουχάμεντ Πάσαλιτς.

«Άλλο ματς εκείνο, άλλο αυτό που έρχεται. Ήταν μία δίκαιη απόφαση η επανάληψη του αγώνα. Για όλους. Για εμάς τους παίκτες, για τους φιλάθλους, για όσους μοχθούν καθημερινά για τον Άρη. Η αναμέτρηση δεν έπρεπε να διακοπεί, αλλά να τελειώσει κανονικά στο παρκέ», δήλωσε αρχικά ο Μουχάμεντ Πάσαλιτς στο «arisbc.gr» για το ντέρμπι που διεκόπη.

Για τον αγώνα της Κυριακής: «Είναι πολύ σημαντικό ματς, όπως όλα. Ξέρουμε ότι για τον κόσμο αυτή η αναμέτρηση είναι κάτι ξεχωριστό. Εμείς από την πλευρά μας μπορούμε να υποσχεθούμε ότι θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε και να προσφέρουμε χαρά στους φιλάθλους μας, αλλά και να ανέβουμε ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Άρης από τον αντίπαλο: «Πρέπει να προσέξουμε… εμάς. Να κοιτάξουμε την ομάδα μας και το πώς θα αγωνιστούμε εμείς, τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα. Να παίξουμε την άμυνα που μπορούμε και να έχουμε καλές επιλογές στην επίθεση».

Για το αν υπάρχει έξτρα κίνητρο: «Το κίνητρο είναι δεδομένο σε κάθε αγώνα. Κάθε εβδομάδα παίζουμε για τη νίκη. Είναι ένας διαρκής αγώνας επιβίωσης το πρωτάθλημα και δεν πρέπει να χαλαρώνουμε ούτε λεπτό».

Για τον κόσμο του Άρη: «Ξέρουμε ότι το ματς θα γίνει σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Καλούμε τον κόσμο να μας υποστηρίξει, σε κόσμια επίπεδα, για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x