Stoiximan Super League

ΠΑΣάς στην… Βέροια

Πιο έτοιμος έδειξε ο ΠΑΣ στο φιλικό με τη Βέροια. Οι Γιαννιώτες πήραν τη νίκη στο φιλικό της Ημαθίας 1-0, με σκόρερ τον Ίλιτς.

Θετικό πρόσημο είχε για τον ΠΑΣ το τεστ με την Βέροια. Οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη έδειξαν πιο έτοιμοι και πήραν τη νίκη με σκορ 1-0 στο φιλικό, που διεξήχθη στην Ημαθία.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Ίλιτς στο 16ο λεπτό έπειτα από προσπάθεια του Γιάκου. Οι Γιαννιώτες έδειξαν πιο έτοιμοι απέναντι στην «βασίλισσα του Βορρά», που δεν εμφανίστηκε όπως θα ήθελε στο πρώτο τεστ απέναντι στον κόσμο της. Οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αρκετούς παίκτες, ενώ η προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία.

Βέροια: Καντιμοίρης, Κατσούλης (46' Ουνγιαλίδης), Μαλόν (46' Μουρατίδης), Βέρτζος (86' Ρογγότης), Όστοϊτς (85' Μελικιώτης), Βάσκες (46' Παπαδόπουλος - 79' Κάρλος Βίγια), Παυλίδης (46' Σέντρικ), Βεργώνης (46' Τσιάμης), Καλτσάς (76' Πρίσλεϊ), Μπεν (69' Μάνος), Ντόγος (46' Μπαργκάν).

ΠΑΣ: Βελλίδης, Ντάσιος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Κοροβέσης, Ακόστα, Λίλα, Τσουκαλάς, Τσάβες, Γιάκος, Ιλιτς. Στο 73' πέρασαν στο ματς οι: Σωτηρίου, Μπέριος, Σκόνδρας, Κρητικός, Στρούνα, Χαρίσης, Αυγενικού, Μουσκάι, Ηλιάδης, Σαπαλίδης, Ιωάννου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x