Βόλεϊ

Πάτησαν Ηράκλειο για τον ΟΦΗ οι Κουβανοί

Στο Ηράκλειο βρίσκονται από σήμερα οι Ουρτάδο Μίνα και Κέβιν Καραμπαλί, οι Κουβανοί παίκτες που αποτελούν τους δύο από τους τέσσερις ξένους που θα έχει ο ΟΦΗ στο παρθενικό του ταξίδι στη Volley League

Συνεχίζονται οι αφίξεις στον ΟΦΗ, λίγες μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας για την πρώτη του σεζόν στη Volley League.

Το πρωί της Δευτέρας (26/8) έφτασαν στο Ηράκλειο οι δύο διεθνείς Κουβανοί που θα στελεχώσουν το σύνολο, ο 23χρονος ακραίος Ιβάν Αντρές Ουρτάδο Μίνα και ο 24χρονος κεντρικός Κέβιν Αλεξάντερ Καραμπαλί, με την Δημήτρη Ζλατιλίδη να τους υποδέχετια.

Τελευταίος παίκτης που αναμένεται να προστεθεί στο κρητικό σύνολο είναι ο Μίλος Τσούλαφιτς, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα Μαυροβουνίου και αναμένεται να τον Σεπτέμβριο.

Η πρώτη... άτυπη συγκέντρωση θα γίνει απόψε στις 19:00, καθώς η διοίκηση θα παραθέσει δείπνο στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, ενώ αύριο (Τρίτη 27/8) θα οι παίκτες περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά. Η επίσημη πρώτη της ομάδας θα γίνει την Τετάρτη (28/8) το απόγευμα στο ΒΑΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x