Πόλο

«Πάτησε» την Σίντεζ ο Ολυμπιακός

Τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες στο φετινό Champions League πήρε ο Ολυμπιακός, δείχνοντας τη δύναμή του με 10-8 της Σίντεζ Καζάν.

Αγχωτική νίκη επί της Σίντεζ Καζάν πήρε στη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League ο Ολυμπιακός και συνεχίζει με το απόλυτο των νικών τη σεζόν.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν αυτό που έπρεπε κόντρα στο ρωσικό σύλλογο, διατηρώντας τα ηνία του σκορ σε όλη τη διάρκεια του ματς (πλην του 0-1) και έφτασαν στη νίκη, παρότι έμειναν χωρίς γκολ στο τελευταίο οκτάλεπτο.

Πρώτος σκόρερ των ερυθρόλευκων ήταν ο Γεννηδουνιάς με τρία τέρματα, ενώ από δύο πέτυχαν οι Γιόκοβιτς και Αργυρόπουλος.

Επόμενος αντίπαλος για το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου είναι η Γιαντράν Νόβι, στις 29 Οκτωβρίου.

Οι Ρώσοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο ματς, με τον Ολυμπιακό να παίρνει το προβάδισμα (2-1), με γκολ των Μουρίκη και Γεννηδουνιά μέσα στο επόμενο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν (2-2) σε επίθεση με παίκτη παραπάνω, οι ερυθρόλευκοι απάντησαν με ένα σερί τριών τερμάτων των Μίτροβιτς, Γεννηδουνιά και Αργυρόπουλου (5-2), όμως δεν κατάφεραν να διατηρήσουν τη διαφορά, με το πρώτο οκτάλεπτο να ολοκληρώνεται με σκορ 5-4.

Ο Γιόκοβιτς σταμάτησε το σερί της Σίντεζ, που μείωσε εκ νέου στο γκολ (6-5) και να φτάνουν χωρίς πρόβλημα στο 8-6 του ημιχρόνου. Η διαφορά των τριών τερμάτων διατηρήθηκε και το τρίτο οκτάλεπτο, που ολοκληρώθηκε με 10-7.

Το τέταρτο οκτάλεπτο προβλημάτισε για τον Ολυμπιακό, αφού η Σίντεζ μείωσε σε 10-8, με τους «ερυθρόλευκους» να χάνουν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, ενώ ευκαιρίες είχαν και οι Ρώσοι, που μέτρησαν δύο δοκάρια.

Τα οκτάλεπτα: 5-4, 3-2, 2-1, 0-1

Ολυμπιακός (Βλάχος): Ζερδεβας, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γεννηδουνιάς 3, Γιόκοβιτς 2, Μπουλιούμπασιτς, Δερβίσης, Κακαρης 1, Μουρίκης 1, Γούνας, Αργυρόπουλος 2, Μίτροβιτς 1
Σίντεζ Καζάν (Ερίσοφ): Αντόνοφ, Λαζάρεφ 2, Ζινούροφ 1, Οντίντσοφ, Μπουγκάτσουκ, Κράσνορ, Ντερεβιάνκιν, Αντριούκοφ 1, Μιρόνοφ, Ρουζόφ – Αλένιτσεφ 1, Λισούνοφ, Λατίποφ 3, Μάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x