Επικαιρότητα

Πάτρα: Μυστήριο με τον τραυματισμό Βούλγαρου από έκρηξη

Σε σοβαρή κατάσταση αλλά φρουρούμενος, καθώς έχει συλληφθεί για πρόκληση έκρηξης, νοσηλεύεται στην εντατική ο 59χρονος Βούλγαρος

Σε σοβαρή κατάσταση αλλά φρουρούμενος, καθώς έχει συλληφθεί για πρόκληση έκρηξης, νοσηλεύεται στην εντατική ο 59χρονος Βούλγαρος που μεταφέρθηκε από άγνωστο βαρύτατα τραυματισμένος τα ξημερώματα της στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείου «Παναγία η Βοήθεια» στο Ρίο.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Βουπρασίας που έκαναν έρευνες στη Νέα Μανωλάδα όπου κατοικεί ο τραυματίας, διαπίστωσαν ότι είχε προσπαθήσει να πυροδοτήσει έναν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό σε υπαίθριο χώρο. Όμως, εξερράγη στα χέρια του με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί το δεξί του χέρι από τον αγκώνα και να υποστεί σοβαρά τραύματα στα πλευρά και τον θώρακα, για τα οποία υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση!

Καθώς δεν βρέθηκαν υπολείμματα από την έκρηξη, εκτιμάται ότι ο 59χρονος πυροδότησε ένα μασούρι δυναμίτιδας. Δεν έχει διευκρινιστεί, όμως, ακόμη ο λόγος που το έκανε και η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη, με στόχο να εντοπιστεί ο άγνωστος οδηγός που μετέφερε στο νοσοκομείο τον τραυματία, αλλά έσπευσε να εξαφανιστεί κι αυτό δείχνει ότι ήταν μαζί του την στιγμή της έκρηξης.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x