Πόλο

Παυλίδης: «Είχαμε ως βασικό στόχο το φάιναλ φορ»

Ότι ο Ολυμπιακός πέτυχε έναν από τους στόχους του φέτος στάθηκε ο Χάρης Παυλίδης μετά τη νίκη των «ερυθρόλευκων» επί της Σεν Αντρέου και την πρόκριση στο φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο γυναικών.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως πλέον έχουν ως στόχο την κατάκτηση του τροπαίου και θα περιμένουν την κλήρωση για να δουν στη συνέχεια τι μπορούν να καταφέρουν, ενώ εξήρε το «βάθος» της ομάδας του.

Αναλυτικά: «Είναι μεγάλος στόχος από την αρχή της χρονιάς η πρόκριση στο Final-4 της LEN Euroleague. Από τη στιγμή που πετυχαίνουμε αυτό, φυσικά έχουμε βλέψεις και για το τρόπαιο. Ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο και είναι πολλές ομάδες που είναι πολύ κοντά σε δυναμικότητα.

Θα δούμε πρώτα την κλήρωση και τον αντίπαλό μας και εμείς, σε κάθε περίπτωση, θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε αρκεί να μην έχουμε τραυματισμούς.

Σήμερα, έλειπαν δυο βασικές παίκτριες μας, αλλά έχουμε τεράστιο "βάθος" πάγκου και δεν φάνηκε αυτή η έλλειψη. Παίξαμε καλή άμυνα, πήραμε τη νίκη και συνεχίζουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x