Πόλο

Παυλίδης: «Έκλεισε ιδανικά η σεζόν»

Στο ιδανικό φινάλε της σεζόν για τον Ολυμπιακό στάθηκε ο Χάρης Παυλίδης μετά την κατάκτηση του έκτου συνεχόμενου πρωταθλήματος στο πόλο γυναικών.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» στάθηκε στα καλά ποσοστά στην παίκτρια παραπάνω και στην πολύ καλή άμυνα, όμως του έμεινε η πίκρα για την αποτυχία στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, ευχαριστώντας τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Μιχάλη Κουντούρη.

Αναλυτικά: «Αν και ξεκινήσαμε πολύ νευρικά, βρήκαμε λύσεις, η άμυνά μας ήταν πάρα πολύ καλή για ακόμα ένα παιχνίδι. Δεν δεχτήκαμε γκολ στον παίκτη λιγότερο, που είναι πολύ σημαντικό και βρήκαμε τις λύσεις στην επίθεση. Ήταν πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, πολύ δύσκολη χρονιά, μας έμεινε η πίκρα του Σαμπαντέλ, αλλά η χρονιά έκλεισε ιδανικά με ένα ακόμα πρωτάθλημα.

Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο που ήταν φανταστικός και τον κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη και τον πρόεδρό μας, Μιχάλη Κουντούρη, κυρίως για την ηθική στήριξη που μας προσφέρουν. Όλα γύρισαν το βράδυ πριν το τέταρτο παιχνίδι που ήρθε εδώ ο κ. Κουντούρης, μίλησε στις αθλήτριες, τις αποφόρτισε και άλλαξε η ψυχολογία μας 100%. Ένα μεγάλο μέρος του πρωταθλήματος αυτού αξίζει αποκλειστικά στον πρόεδρό μας».

Από την πλευρά της, η Αλεξάνδρα Ασημάκη τόνισε πως: "Είμαι πάρα πολύ περήφανη που ανήκω σε αυτήν την ομάδα. Ο Ολυμπιακός σημαίνει ψυχή και αυτή η ομάδα πραγματικά δείχνει ότι ποτέ δεν τα παρατάει. Καταφέραμε να πάρουμε ακόμα ένα πρωτάθλημα, είναι το δέκατο πρωτάθλημα για μένα και το πέμπτο διαδοχικό στα πέντε χρόνια που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό.

Μια χρονιά που αμφισβητηθήκαμε αρκετά, που η Βουλιαγμένη ήταν βελτιωμένη χάρη στις μεταγραφικές τις κινήσεις. Χάσαμε ένα κύπελλο σε ένα και μοναδικό παιχνίδι, αλλά με την κατάκτηση αυτού του πρωταθλήματος αποδείξαμε σαν ομάδα, για ακόμα μια φορά, ότι τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός είναι αδιαμφισβήτητα η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα. Ο κόσμος μας, για ακόμα μια φορά, ήταν συγκλονιστικός".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x