Πόλο

Παυλίδης: «Καλύτερη ομάδα ο Ολυμπιακός, αρκεί να το δείξει»

Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού σχολίασε ο τεχνικός της ομάδας πόλο γυναικών των ερυθρόλευκων, ενόψει του τελικού Κυπέλλου με τη Βουλιαγμένη.

Έτοιμη να κατακτήσει το Κύπελλο είναι η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, όπως τόνισε ο Χάρης Παυλίδης ενόψει του τελικού με τη Βουλιαγμένη.

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων σχολίασε την άνετη νίκη επί του Νηρέα Χαλανδρίου στα ημιτελικά, λέγοντας:

«Δεν μπόρεσα να βγάλω μεγάλα συμπεράσματα σήμερα, το παιχνίδι ήταν πολύ διαφορετικό από ότι θα είναι το αυριανό. Σήμερα προσπαθήσαμε να κρατήσουμε έναν υψηλό ρυθμό κολυμβητικά, ώστε να είμαστε έτοιμοι για αύριο καθώς δεν θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε αύριο προπόνηση. Είμαι ευχαριστημένος από τη σοβαρότητα που δείξαμε», ενώ για τον τελικό με τη Βουλιαγμένη, είπε:

«Αύριο είναι ένας τελικός κυπέλλου ανάμεσα σε δύο πολύ δυνατές ομάδες και όταν κρίνεται ένας τίτλος σε ένα παιχνίδι, τα πάντα μπορούν να συμβούν. Αν κάνεις λάθος δεν υπάρχει αύριο και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την πρώτη στιγμή. Πιστεύω πως είμαστε καλύτερη ομάδα, αρκεί να το δείξουμε στην πισίνα».

Εκ μέρους των παικτριών του Ολυμπιακού τον λόγο πήρε η 20χρονη τερματοφύλακας, Ιωάννα Σταματοπούλου: «Σε ένα παιχνίδι σαν τον αυριανό τελικό δεν υπάρχουν φαβορί. Ο ΝΟ Βουλιαγμένης έχει αποδείξει ότι είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, κάτι που έχουμε αποδείξει και εμείς. Πάμε για το καλύτερο δυνατό. Εννοείται πως θα χαρούμε αν έχουμε δίπλα μας τον κόσμο μας και ελπίζουμε να έρθει να μας υποστηρίξει».

Καραγιάννη: «Αντιμετωπίσαμε το ματς σαν γιορτή»
inner

Την ιδιαίτερη σημασία που έχει για τον Νηρέα Χαλανδρίου η παρουσία του στον ημιτελικό τόνισε η Ευτυχία Καραγιάννη.

«Έχουμε έναν πολύ μικρό μέσο όρο ηλικίας και ο στόχος μας είναι να οικοδομήσουμε ένα σύνολο για τα επόμενα χρόνια. Γνωρίζαμε από την αρχή πως ήταν πολύ δύσκολο το έργο μας, αλλά εμείς το αντιμετωπίσαμε σαν μια γιορτή και θεωρούμε την ομάδα μας πολύ τυχερή που βρέθηκε εδώ, σε μια τόσο ιστορική στιγμή για το γυναικείο πόλο. Θέλουμε να είμαστε μέσα στην οκτάδα των ηλικιακών πρωταθλημάτων, κάτι που πιστεύω ότι το καταφέρνουμε, και επιδιώκουμε και την παραμονή μας στην Α1 Γυναικών», σχολίασε αρχικά η προπονήτρια του συλλόγου των βορείων προαστίων, ενώ για τον τελικό είπε: «Θεωρώ ότι δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις. Παρότι ο Ολυμπιακός έχει πάρει περισσότερες νίκες τελευταία, όλα μπορούν να συμβούν».

Από τη μεριά των παικτριών του Νηρέα, η Βασιλική Δούλη τόνισε: «Σίγουρα ήταν μια μεγάλη εμπειρία, αφού η ομάδα μας απαρτίζεται από νεαρές παίκτριες και ήταν μια σπουδαία εμπειρία ενόψει των play-out. Επιδιώκουμε την παραμονή στην Α1 αλλά και να αποκομίσουμε εμπειρίες για το μέλλον. Χτίζουμε μια ομάδα για το αύριο. Στον αυριανό τελικό δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις, αφού τα πάντα θα κριθούν στις λεπτομέρειες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x