Πέντε αγαπημένες σειρές που δεν θα επιστρέψουν μέσα στο 2018

Έχουν περάσει πλέον οι εποχές που βάζαμε ένα πρόγραμμα στη ζωή μας και λέγαμε ρε παιδάκι μου ξέρω πότε θα προβληθούν οι αγαπημένες μου σειρές. Αυτή είναι τον Απρίλιο, η άλλη είναι τον Νοέμβριο και πάει λέγοντας.

Οι τεράστιες απαιτήσεις που έχουν πολλές από τις μεγάλες σειρές για την παραγωγή τους καθιστούν αδύνατο πολλές φορές το συνεπές ραντεβού κάθε χρόνο την ίδια εποχή, με πιο πρόσφατο παράδειγμα το Westowrold που αν και έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2016 ακόμα δεν ξέρουμε πότε θα δούμε τη δεύτερη σεζόν του.

Και φυσικά είναι καλύτερη η καθυστέρηση από το να έχουμε φαινόμενα τύπου Walking Dead, που ενώ διατηρεί συνέπεια στο ραντεβού του, από ένα σημείο και μετά μοιάζει να έχει γίνει αγγαρεία ακόμα και για τους δημιουργούς του.

Πάμε λοιπόν να δούμε πέντε αγαπημένες σειρές, που δεν θα επιστρέψουν με νέα επεισόδια μέσα στη χρονιά που ήδη διανύουμε και χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι το 2019.

Διαβάστε το θέμα εδώ.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ