Έξι προκρίσεις πήραν τα ισάριθμα ελληνικά πληρώματα την πρώτη μέρα τους στους Μεσογειακούς αγώνες της Ταραγόνας.

Με τον καλύτερο χρόνο (3.32.73) από όλα τα πληρώματα πέρασε στον τελικό του σκιφ γυναικών η Κατερίνα Νικολαΐδου, η οποία θα διεκδικήσει το χρυσό το πρωί του Σαββάτου, ενώ στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών ο Σπύρος Καλέντζης προκρίθηκε με τη δεύτερη θέση της σειράς του (3.31.72).

Αντίστοιχη θέση κατέλαβε και η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου στο σκιφ ελαφρών βαρών, με χρόνο 3.40.28, ενώ ο Σπύρος Γιάνναρος προκρίθηκε στον ημιτελικού του αντίστοιχου αγωνίσματος με επίδοση 3.23.58.

Την πρόκριση στον τελικό πήρε και το διπλό σκιφ των ανδρών, αφού οι Χρήστος Στεργιάκας και Στέφανος Ντούσκος πήραν τη 2η θέση στην προκριματική σειρά με 2.57.29 και θα διεκδικήσουν μια θέση στο βάθρο στον τελικό του Σαββάτου.

Ένα μετάλλιο θα επιδιώξουν να κατακτήσουν και οι Νίνος Νικολαϊδης και Γιάννης Μαρόκος, οι οποίοι κατάφεραν να πάρουν τη 2η θέση στο προκριματικό του διπλού σκιφ ελ βαρών με χρόνο 2.58.97 .

Όλοι οι τελικοί είναι προγραμματισμένοι για το πρωί του Σαββάτου ενώ ο ημιτελικός του σκιφ ελ βαρών που αγωνίζεται ο Σ.Γιάνναρος το πρωί της Παρασκευής.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ