Επικαιρότητα

Πείραγμα Τσίπρα στους δημοσιογράφους για τον ανασχηματισμό

«Ωπ, το ξέχασα…»

Να πειράξει τους δημοσιογράφους αποφάσισε ο Αλέξης Τσίπρας λίγο πριν τη συνεδρίαση της νέας Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ στις 7 το απόγευμα (τα δύο νέα όργανα Πολιτικό Συμβούλιο και Εκτελεστικό Συμβούλιο συνεδριάζουν από κοινού).

Προσερχόμενος στην Κουμουνδούρου ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ρωτήθηκε από δημοσιογράφους όπως ήταν αναμενόμενο για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού. Κοίταξε το ρολόι του και χαμογέλασε: «Ωπ, το ξέχασα, άλλη μέρα...»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανασχηματισμός προγραμματίζεται πιθανότατα για τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, εκτός και αν ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθήσει να αιφνιδιάσει τόσο τα ΜΜΕ όσο και το κόμμα του.

Ξεκάθαρη θέση υπέρ του Πάνου Σκουρλέτη, και κατά του Στέργιου Πιτσιόρλα που ορισμένες πληροφορίες τον θέλουν «υπουργοποιήσιμο» στον επικείμενο ανασχηματισμό, πήραν στο μεταξύ οι «53+» για τις ιδιωτικοποιήσεις στον απόηχο του 2ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με το άρθρο - μήνυμα των «53» προς τον πρωθυπουργό στον ιστοτόπό τους commonality.gr οι σκληρές απαιτήσεις των δανειστών στα ενεργειακά «ήταν κατά κύριο λόγο πολιτικές-ιδεολογικές και πολύ δευτερευόντως οικονομικές, όσο και αν ντύνονται πολλές φορές με αυτό το κάλυμμα».

Πηγή: Skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x