Αγγλία

Πελεγκρίνι: «Δεν είχαμε ξεχάσει την Λίβερπουλ»

Το γεγονός ότι οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι δεν είχαν ξεχάσει την ήττα από την Λίβερπουλ ευθύνεται για την ισοπαλία τους κόντρα στην Σάντερλαντ, σύμφωνα με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Μπορεί να έλειπαν πολλά από την Μάντσεστερ Σίτι στην ισοπαλία της (2-2) με την Σάντερλαντ, αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι το μυαλό όλων ήταν ακόμα στο προηγούμενο παιχνίδι με την Λίβερπουλ.

«Πολλά πράγματα έλειπαν από την ομάδα. Νομίζω ότι το πιο σημαντικό ήταν ότι δεν μπορούσαμε να βγάλουμε από το μυαλό μας το παιχνίδι εναντίον της Λίβερπουλ», τόνισε αρχικά ο Χιλιανός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά, αλλά όσο το παιχνίδι προχώραγε αρχίσαμε να χάνουμε την μπάλα πολύ εύκολα. Πάντα έλεγα ότι το να παίζεις στο τέλος της σεζόν κόντρα σε ομάδες που υποβιβάζονται είναι δύσκολο γιατί μάχονται. Η Σάντερλαντ το έκανε αυτό και έπαιξε καλύτερα από ότι εμείς».

Ο 60χρονος προπονητής κατέληξε: «Είμαστε σε μειονεκτική θέση, αλλά υπάρχουν ακόμα μαθηματικές ελπίδες για το πρωτάθλημα και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος».

Επιμέλεια: Δήμητρα Σταθάκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x