Βόλεϊ

Πελεκούδας στον ΣΠΟΡ FM: «Μέτρησε η ψυχή του ΠΑΟΚ»

Στην ψυχολογία των παικτών του ΠΑΟΚ και στο πάθος του ίδιου και τον συμπαικτών του για την πρόκριση στον τελικό απέδωσε την πρόκριση στον τελικό ο Παναγιώτης Πελεκούδας.

Στην ψυχή που έβγαλε η ομάδα αλλά και στη σωστή τακτική προσέγγιση απέδωσε την πρόκριση του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό ο Παναγιώτης Πελεκούδας, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94.6 και στον Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου:

Για την ανατροπή και την πρόκριση: «Μέτρησε η ψυχή μας και πως καταθέσαμε στο γήπεδο ό,τι είχαμε. Ελπίζουμε να το κάνουμε και αύριο και να πάρουμε και την κούπα. Δεν στεκόμαστε στο ότι νικήσαμε τον Ολυμπιακό , αλλά στο ότι παίξαμε πάρα πολύ καλά, το σέρβις μας ήταν εκπληκτικό, παρότι χάσαμε δύο σετ νομίζω ότι ήμασταν αρκετά καλοί σήμερα. Τακτικά προσεγγίσαμε πολύ σωστά το παιχνίδι και με τη ψυχολογία μας και αυτό ήταν καθοριστικό για να κερδίσουμε».

Για τον τελικό: «Όπως είχε πει και ένας προπονητής, για να γινει βασιλιάς της ζούγκλας σκοτώνεις το λιοντάρι και μετά πηδάς το ποτάμι, νομίζω ότι αύριο πρέπει να περάσουμε το ποτάμι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x