Με την πέμπτη θέση, το πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων και μια ακόμα εμφάνιση που επιβεβαιώνει ότι το μέλλον του ανήκει επιστρέφει από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κλειστού στίβου του Μπέρμιγχαμ ο Εμμανουήλ Καραλής.

Αποστολή στο Μπέρμιγχαμ: Γρηγόρης Ποζιός

Ο 18χρονος πρωταθλητής έκανε σπουδαίο αγώνα και πήρε την πέμπτη θέση, τερματίζοντας δύο θέσεις πάνω από τον Σουηδό Αρμάντ Ντουπλάντις, ο οποίος πριν λίγες μέρες έσπασε το Παγκόσμιο ρεκόρ εφήβων του Καραλή.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, πέρασε με την δεύτερη προσπάθεια τα 5.45μ και τα 5.70μ. με την πρώτη τα 5.60μ και τα 5,80μ, βελτιώνοντας με αυτό το άλμα το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων (5.78μ.). Μετά από μια άκυρη προσπάθεια στα 5,85μ. επέλεξε να συνεχίσει στα 5.90μ. όμως δεν κατάφερε να τα περάσει.

Το άλμα του Καραλή στα 5.80μ.


Ο Κώστας Φιλιππίδης κατέκτησε την έβδομη θέση του αγώνα, με άλμα στα 5,70μ. Ο έμπειρος άλτης ξεκίνησε με άκυρη στα 5.45μ., όμως από κει και πέρα πέρασε 5.60μ και 5.70μ. Μετά από μια άκυρη στα 5.80μ. συνέχισε στα 5.85μ. με δύο αποτυχημένα άλματα.

Παγκόσμιος πρωταθλητής αναδείχτηκε ο τρομερός Ρενό Λαβιλενί, ο οποίος, με άλμα στα 5.90μ. κατέκτησε το τρίτο του χρυσό μετάλλιο σε Παγκόσμιο κλειστού. Δεύτερος βγήκε ο Σαμ Κέντρικς με 5.85μ., όσο έκανε και ο «χάλκινος» Πιότρ Λίσεκ.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ