Βόλεϊ

Πενήντα επιπλέον εισιτήρια για τον sold out τελικό του Ολυμπιακού

Στην διάθεση των φιλάθλων των «ερυθρόλευκων» θα τεθούν πενήντα επιπλέον εισιτήρια, που επιστράφηκαν από την Ομοσπονδία.

Πενήντα επιπλέον εισιτήρια θα τεθούν στην διάθεση των οπαδών του Ολυμπιακού για τον πρώτο τελικό του Challenge Cup με την Μπούρσα.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία βόλεϊ δεν έκανε χρήση όλων των εισιτηρίων που είχε στη διάθεσή της για το ματς, δίνοντας την ευκαιρία σε πενήντα ακόμα φίλους της ομάδας να τα προμηθευτούν.

Υπενθυμίζουμε πως τα εισιτήρια του ματς -που θα διεξαχθεί την Μ. Τετάρτη 4/4 στις 18:30 στο κλειστό του Ρέντη- εξαντλήθηκαν τρεις μέρες μετά την κυκλοφορία τους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«O Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ενημερώνει τους φιλάθλους του, ότι 50 τελευταία εισιτήρια, τα οποία προήλθαν από επιστροφή της CEV και των χορηγών της, για τον τελικό της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπούρσα, την Τετάρτη 4/4/2018 και ώρα 18:30, θα διατεθούν μέσω internet και συγκεκριμένα μέσω του www.osfp.gr, από την πλατφόρμα της χορηγού εταιρείας του Ο.Σ.Φ.Π., VIVA Wallet, την Δευτέρα 2/4/2018 από τις 10:00 έως την εξάντλησή τους. Οι φίλαθλοι που θα προμηθευτούν τα εισιτήρια αυτά, θα πρέπει να έχουν μαζί τους την ταυτότητά τους για να γίνει η ταυτοποίηση τους στην είσοδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x