Πένθος για τον Δημήτρη και τον Χαράλαμπο Ανδρεόπουλο.

Η σύζυγος του τεχνικού της Εθνικής και του Παναθηναϊκού, αλλά και μητέρα του διεθνή ακραίου και άσου του «τριφυλλιού», Νικολέτα Αρβανίτη «έφυγε» από τη ζωή στα 57 της ύστερα από χρόνια μάχη με τον καρκίνο.

Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας βόλεϊ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Ε.Ο.ΠΕ. στην οικογένεια του Δημήτρη Ανδρεόπουλου

Ο πρόεδρος Γιώργος Καραμπέτσος και το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Ο.ΠΕ. εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια της Νικολέτας Αρβανίτη, συζύγου του Ομοσπονδιακού προπονητή Δημήτρη Ανδρεόπουλου και μητέρας του διεθνή ακραίου Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει.


Η ανακοίνωση

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και σύσσωμος ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια και τη βαθιά του οδύνη για το χαμό της Νικολέτας Αρβανίτη, συζύγου του προπονητή της ομάδας βόλεϊ ανδρών Δημήτρη Ανδρεόπουλου και μητέρας του αθλητή του «τριφυλλιού» Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου.

Ολόκληρη η οικογένεια του Παναθηναϊκού συμμετέχει στο βαρύ πένθος και βρίσκεται δίπλα στην οικογένεια Ανδρεόπουλου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει.


Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

Ο Πρόεδρος και τα στελέχη του @PAOKVOLLEY εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια, στην οικογένεια του Ομοσπονδιακού τεχνικού και προπονητή του Παναθηναϊκού, κ. Δημήτρη Ανδρεόπουλου, για την απώλεια της συζύγου του.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ