Πόλο

Πέρασε από Βελιγράδι και σφραγίζει πρωτιά ο Ολυμπιακός!

Τη διαφορά 4 βαθμών που τον κρατάει στην κορυφή του πρώτου ομίλου της Ευρωλίγκας διατήρησε ο Ολυμπιακός, επικρατώντας 7-4 της Παρτιζάν στο Βελιγράδι, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Ακάθεκτος στην κορυφή του πρώτου ομίλου της Ευρωλίγκας συνεχίζει ο Ολυμπιακός!

Διατηρώντας το «0» στην άμυνα για ένα ημίχρονο, οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν από το Βελιγράδι, επικρατώντας 7-4 της Παρτιζάν και έκαναν ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση της πρωτιάς του ομίλου, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν επίδειξη αμυντικής λειτουργίας στο πρώτο ημίχρονο, κρατώντας το «0». Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Μουρίκης, με τον Νικολαΐδη να κάνει το 2-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου οκταλέπτου, ενώ το 3-0 του ημιχρόνου διαμόρφωσε το δεύτερο τέρμα του Μουρίκη.

Με τον Δερβίση να βρίσκει δίχτυα ο Ολυμπιακός έκανε το 4-0 στις αρχές του δεύτερου μισού του ματς, με τους Σέρβους να μειώνουν σε 4-1.

Στην τελευταία περίοδο οι δύο ομάδες ανοίχτηκα, με το σκορ να ανεβαίνει, όμως ο Ολυμπιακός είχε και πάλι την πρωτοβουλία. Ο Δερβίσης, που ήταν και πρώτος σκόρερ του ματς κράτησε στο +4 τους ερυθρόλευκους (1-5 και 2-6), με τους Σέρβους να καταφέρνουν απλά να μειώσουν μέχρι το φινάλε.

Παρτιζάν Βελιγραδίου – Ολυμπιακός 4-7
Τα οκτάλεπτα: 0-2, 0-1, 1-1, 3-3
Παρτιζάν Βελιγραδίου (Στέφαν Τσίριτς): Ριστίσεβιτς, Βούτσινιτς, Γιάνκοβιτς Φ., Λούκιτς, Λάζιτς, Τόμιτς, Γιάνκοβιτς Μ. 1, Αντρέγιεβιτς, Μανόλιοβιτς 1, Ραντάνοβιτς 1, Ράντονιτς, Αξεντίγιεβιτς 1, Μπελοπάβλοβιτς
Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Δελακάς, Γενηδουνιάς, Φουντούλης, Νικολαΐδης 1, Δερβίσης 3, Μπούσλιε, Μουρίκης 2, Γούνας, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Ομπράνοβιτς, Γαλανόπουλος

Η βαθμολογία (σε 11 ματς):
1. Ολυμπιακός 28
2. Μπαρτσελονέτα 24
3. Γιούγκ 19
4. Μπρέσια 17*
5. Ντιναμό Μόσχας 16*
6. Ανόβερο 9*
7. Όρβοσι 7*
8. Παρτιζάν 0
*ματς λιγότερο

Η επόμενη (12η) αγωνιστική (18/4):
Γιουγκ-Ανόβερο (18:30)
Ντιναμό Μόσχας-Παρτιζάν Βελιγραδίου (19:15)
Όρβοσι-Μπαρτσελονέτα (20:30)
Ολυμπιακός-Μπρέσια (20:30)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x