Πόλο

Πέρασε από την Πάτρα το Ρέθυμνο

Σημαντικό διπλό πήρε το Ρέθυμνο επί της ΝΕΠ στην Πάτρα με σκορ 13-10 για τη δεύτερη αγωνιστική του ομίλου, των θέσεών 5-8, για την τρίτη φάση της Α1 πόλο γυναικών.

Με το τρίποντο έφυγε από την Πάτρα ο ΝΟ Ρεθύμνου που επικράτησε 13-10 της ΝΕΠ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Β' Ομίλου (θέσεις 5η-8η) της Γ' φάσης της Α1 πόλο Γυναικών.

Η ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη εδραιώνεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και είναι ένα βήμα πιο κοντά στην παραμονή της στην κατηγορία.

Οι Κρητικές πήραν το προβάδισμα και προηγήθηκαν με 6-4 στο ημίχρονο, όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 6-6 και πήραν προβάδισμα με 8-7.

Ένα σούπερ τέταρτο οκτάλεπτο, όμως, για το Ρέθυμνο διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

Πρώτη σκόρερ του ματς ήταν η Μπιτσάκου της ΝΕΠ με πέντε τέρματα, ενώ για τους νικητές ξεχώρισαν οι Φαρμάκη και Καρυπίδου με τρία τέρματα.

Οκτάλεπτα: 2-4, 2-2, 4-2, 2-5.
ΝΕ Πατρών (Δημήτρης Μπιτσάκος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Σιμένογλου, Ρακιντζή, Μόργκαν 1, Τσιμάρα 1, Πετάση 1, Μιχαηλίδου, Μοίραλη, Μπιτσάκου 5, Μανέτα Σ., Λυκοθανάση 2, Μανέτα Β., Χρυσανθοπούλου, Γεωργίου.
ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Ζοφώλη, Συριάνογλου, Καριπίδου Σ. 3, Κυριακάκη, Φαρμάκη Μ. 2, Γαβαλά 1, Κολτσίδα, Στρατηδάκη 2, Λιμπιτάκη, Φαρμάκη Ε. 3, Σολανάκη 2, Καριπίδου Η.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x