Πόλο

«Πέρασε» με άνεση από τον Λαιμό ο Ολυμπιακός

Πολύ πιο εύκολα από ότι αναμενόταν, ο Ολυμπιακός νίκησε τη Βουλιαγμένη στον Λαιμό με 16-8 για την πρεμιέρα της δεύτερης φάσης της Α1 πόλο γυναικών και έκανε το 2-0 στη μεταξύ τους σειρά.

Ο Ολυμπιακός νίκησε 16-8 τη Βουλιαγμένη στον Λαιμό στην πρεμιέρα της δεύτερης φάσης της Α1 πόλο γυναικών και έκανε το 2-0 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα.

Πλέον, οι δύο ομάδες θα μπουν στον όμιλο της τρίτης φάσης με τον Ολυμπιακό να έχει 6 βαθμούς και τη Βουλιαγμένη 3.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν στα ίσα, με την πρώτη περίοδο να ολοκληρώνεται στο 3-3. Οι «ερυθρόλευκες έφτασαν στο 6-4 στο ημίχρονο και στο δεύτερο ξέφυγαν με μεγάλη διαφορά και έφτασαν στο τελικό 16-8.

Το Σάββατο, ο ΝΟΒ θα υποδεχτεί τις Πειραιώτισσες στο ίδιο κολυμβητήριο για τον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό της Ευρωλίγκας.


Τα οκτάλεπτα: 3-3 , 1-3 , 3-5 , 1-5

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Κοτσιώνη, Πρωτοπαπά 2, Καϊάφα, Ελληνιάδη, Γιαννοπούλου 1, Ξενάκη 2, Νίνου. 1, Πάτρα 2, Κώτσια, Διαμαντοπούλου Β., Κοντονή, Ρακιντζή, Μαυρωτά, Τσιμάρα, Μουστακαρία

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου Χ., Πλευρίτου Ε., Μπενέκου 1, Ελευθεριάδου 2, Κρίστμας 2, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 1, Κανετίδου, Δούλη, Πλευρίτου Β. 2, Τσουκαλά 5, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου, Φουντωτού 1, Σιούτη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x