Europa League

Περέιρα: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»

Σε διαιτητικά λάθη στάθηκε ο Βίτορ Περέιρα μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού απ’ την Ντνίπρο, τονίζοντας την υπερποσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του για να πάρουν την πρόκριση.

Σε διαιτητικά λάθη που επηρέασαν τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Βίτορ Περίερα στις δηλώσεις του μετά τον αποκλεισμό απ’ την Ντνίπρο.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε την πίστη που είχαν οι παίκτες του για το θετικό αποτέλεσμα, αλλά και την προσπάθεια που έκαναν για να το καταφέρουν.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ΑΝΤ1:
«Η πρόκριση κρίθηκε στα δύο παιχνίδια. Το κακό έγινε στο πρώτο παιχνίδι όπου δεν ήμασταν όπως έπρεπε και μας επηρέασαν και τα λάθη της διαιτησίας και δεν πήραμε αυτά που αξίζαμε. Σήμερα μπήκαμε δυνατά και όπως έπρεπε να παίξουμε, προηγηθήκαμε, αλλά μας ισοφάρισαν γρήγορα. Το γκολ ήταν από στημένη φάση που τις προσέχουμε πάρα πολύ και τις έχουμε δουλέψει. Δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ, γιατί ήταν οφσάιντ, αλλά θέλω να το ξαναδώ. Κάναμε τα πάντα για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Όταν βάλαμε το δεύτερο γκολ, πιστέψαμε ότι θα γίνει κάτι. Η αποβολή ήταν τραβηγμένη, προσπαθήσαμε πραγματικά και η πρόκριση κρίθηκε και στα δύο παιχνίδια με την κακή αρχή που έγινε στο Κίεβο».

Για το αν η ομάδα άργησε να αντιδράσει μετά το 1-1: «Όταν ξεκινήσαμε τόσο καλά το παιχνίδι και σκοράραμε σύντομα, αλλά απογοητευτήκαμε μετά την ισοφάριση. Θέλαμε να βάλουμε εμείς το δεύτερο γκολ. Στο μυαλό μας ήρθε ότι πρέπει να βάλουμε άλλα τρία γκολ και να νικήσουμε 4-1 για να περάσουμε. Γι’ αυτό αργήσαμε να αντιδράσουμε. Σήμερα κάναμε τα πάντα, προσπαθήσαμε πάρα πολύ. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου, για την προσπάθεια των παιδιών. Δεν ήταν δυνατόν να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Τώρα θα συγκεντρωθούμε στους επόμενους στόχους μας».

Για την αναβολή: «Από την ημέρα που ήρθα στον Ολυμπιακό είχα μόνο μιάμιση εβδομάδα για να δουλέψω. Από αύριο θα έχω τον χρόνο να ξεκουράσω παίκτες. Θέλουμε να αλλάξουμε πράγματα και να προετοιμαστούμε καλύτερα για τα επόμενα παιχνίδια. Θα αλλάξουμε καταστάσεις που δεν μπορούσαμε να κοιτάξουμε λόγω συνεχόμενων αγώνων».

Για το πώς ονειρεύεται τον Ολυμπιακό ο ίδιος: «Σήμερα είδαμε τους παίκτες μας να τα δίνουν όλα. Αυτό ακριβώς ζητάει ο κόσμος της ομάδας. Παρόλο που έγινε κάτι τέτοιο δεν ήταν εύκολο γιατί μείναμε με δέκα παίκτες και τα πράγματα ήταν εναντίον μας. Η προσπάθεια ήταν πάρα πολύ μεγάλη από τα παιδιά. Αυτό που θέλω είναι να παίζουμε πιο επιθετικά και με μεγαλύτερη ποιότητα. Καλύτερα σε όλα τα επίπεδα. Πρέπει να έχεις χρόνο για να δουλέψεις. Αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Ο κόσμος απογοητεύτηκε και ίσως γι’ αυτόν τον λόγο φώναξε τα συνθήματα, αλλά θα πρέπει να καταλάβει ότι χρειάζεται χρόνος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x