Επικαιρότητα

Περίεργη εξαφάνιση 6χρονης με κινητικά προβλήματα από την Αγία Βαρβάρα

Την εξαφάνιση του παιδιού δήλωσε ο πατέρας του, που είναι πρώην αστυνομικός

Tα ίχνη της 6χρονης Στυλιανής Εικοσπεντάκη αναζητούν η αστυνομία και το Χαμόγελο του Παιδιού που εξέδωσε Amber Alert για τον εντοπισμό της.

Το κοριτσάκι που αντιμετωπίζει κινητικό πρόβλημα εξαφανίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα από το σπίτι του στην Αγία Βαρβάρα.

Ειδικότερα, το κοριτσάκι δηλώθηκε ως εξαφανισμένο από τον πατέρα του στο Αστυνομικό Τμήμα της Αγίας Βαρβάρας σημέρα νωρίς το πρωί.

Όπως αναφέρει το peiraiasnet.gr, o πατέρας του, κάτοικος της περιοχής και πρώην αστυνομικός, δήλωσε πως πήρε υπνωτικά χάπια προκειμένου να κοιμηθεί και όταν ξύπνησε το κοριτσάκι έλειπε από το σπίτι.

Δυνάμεις της ασφάλειας και της σήμανσης κινητοποιήθηκαν αμέσως και απέκλεισαν την οδό Μ. Αλεξάνδρου στην οποία βρίσκεται το διαμέρισμα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν υπάρχουν σημάδια παραβίασης στο συγκεκριμένο σπίτι.

Το περίεργο της όλης υπόθεσης είναι πως ο πατέρας είχε ενημερώσει από χτες τον παιδικό σταθμό της περιοχής, πως το δίδυμο αδελφάκι του 6χρονου κοριτσιού σήμερα θα έλειπε και δε θα πήγαινε στο σχολείο, καθώς η σύζυγος του θα έκανε εγχείρηση χολής σε νοσοκομείο του Πειραιά.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x