Στίβος

Περιμένει άμεση αποκατάσταση ο Μουζενίδης

Υπομονή και αισιοδοξία είναι τα βασικά συστατικά του Οδυσσέα Μουζρενίδη, ύστερα από τη χειρουργική επέμβαση στον ώμο την περασμένη εβδομάδα.

Ο 19χρονος σφαιροβόλος για τον επόμενο μήνα θα έχει το χέρι του σε ακινησία και, στη συνέχεια, θα ξεκινήσει φυσιοθεραπείες και ειδικό ασκησιολόγιο, ώστε στη συνέχεια να ξεκινήσει σταδιακά τις προπονήσεις.

Ο «χάλκινος» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 τον περασμένο Ιούλιο, την Τρίτη θα εξεταστεί από το γιατρό του, ώστε να διαπιστωθεί η πορεία της αποκατάστασής του.

«Αν δεν ήταν αθλητής υψηλού επιπέδου, δεν θα χρειαζόταν να μπει χειρουργείο. Ωστόσο, προκειμένου να έχει γρηγορότερη αποκατάσταση και να επιστρέψει απόλυτα υγιής επιλέχθηκε η λύση του χειρουργείου», τόνισε ο προπονητής του, Γιώργος Μποτσκαριώβ, συμπληρώνοντας πως:

«Ακόμη δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πότε θα επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις, ωστόσο θεωρώ πως όλα θα πάνε καλά και δεν θα χάσει μεγάλο μέρος της προετοιμασίας του. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να είναι υγιής».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x