Δραστηριότητες

Περισσότεροι προορισμοί από την KLM

Με την έναρξη του χειμερινού προγράμματος πτήσεων 2016, η KLM Royal Dutch Airlines προσθέτει δύο νέους διηπειρωτικούς προορισμούς στο δίκτυό της, δηλαδή το Μαϊάμι (ΗΠΑ) και το Κολόμπο (Σρι Λάνκα).

Με την έναρξη του χειμερινού προγράμματος πτήσεων 2016, η KLM Royal Dutch Airlines προσθέτει δύο νέους διηπειρωτικούς προορισμούς στο δίκτυό της, δηλαδή το Μαϊάμι (ΗΠΑ) και το Κολόμπο (Σρι Λάνκα). Επιπλέον, η πτήση προς Αβάνα (Κούβα) γίνεται καθημερινή και η KLM θα συνεχίσει να λειτουργεί επιπλέον πτήσεις προς Κουάλα Λουμπούρ (Μαλαισία) κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Ήδη από τον Μάιο επίσης, η KLM πρόσθεσε δύο νέους ακόμη διηπειρωτικούς προορισμούς στο δίκτυό της, Αστάνα (Καζακστάν) και Salt Lake City (ΗΠΑ).

«Το καλοκαίρι προσφέραμε στους πελάτες μας έναν αριθμό-ρεκόρ καινούριων πόλεων: Επτά στην Ευρώπη και δύο διηπειρωτικοί προορισμοί, δηλαδή το Salt Lake City και την Αστάνα. Τον χειμώνα προσθέτουμε δύο επιπλέον προορισμούς: Το Μαϊάμι και το Κολόμπο. Η KLM έκανε τα πρώτα τολμηρά βήματα προς την ανάκαμψη το 2015 και τώρα αρχίζουμε να βλέπουμε τα οφέλη. Η KLM επενδύει στο δίκτυό της και προσφέρει στους πελάτες της ακόμα μεγαλύτερη επιλογή προορισμών» δήλωσε ο Pieter Elbers, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της KLM...

Περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x