Euroleague

Περπέρογλου: «Το θέλαμε περισσότερο»

Στην πολύ καλή άμυνα της Αναντολού Εφές απέδωσε ο Στράτος Περπέρογλου τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού, με τον «Πέρπε» να τονίζει πως η ομάδα του το ήθελε περισσότερο το παιχνίδι.

Το καλό «διάβασμα» του Βασίλη Σπανούλη, σε συνδυασμό με τη συνολικά καλή άμυνα, έφεραν τη σημαντική της Αναντολού Εφές επί του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον Στράτο Περπέρογλου.

«Σίγουρα αλλάξαμε την άμυνά μας και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, όπου παίξαμε πολύ καλά σε αυτό τον τομέα, κρατήσαμε χαμηλά τον Ολυμπιακό και βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ που μπορεί να ήταν και εκτός συστήματος. Πήραμε μία μεγάλη νίκη», δήλωσε αρχικά ο Στράτος Περπέρογλου στην κάμερα της Nova και πρόσθεσε:

«Ο Ολυμπιακός παίζει επιθετική άμυνα και πολλές φορές αυτό φέρνει αλλαγές. Είχαμε πει πως είναι σημαντικό να φύγει η πρώτη πάσα από τον χειριστή και στη συνέχεια να βρούμε τα “miss match”. Το θέλαμε περισσότερο το παιχνίδι από τον Ολυμπιακό και έτσι καταφέραμε και το πήραμε».

Για την κακή βραδιά του Βασίλη Σπανούλη: «Παίξαμε με δύο παίκτες πάνω του. Έτσι, ανοίξαμε την άμυνά μας και δεχθήκαμε κάποια μακρινά σουτ από Μάντζαρη και Λαφαγέτ. Ξέραμε ότι είναι ο βασικός παίκτης του Ολυμπιακού, γι’ αυτό είχαμε προσαρμόσει όλη την άμυνά μας πάνω του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x