Μαχητικά Αθλήματα

Πέθανε αθλητής του MMA

Σοκαριστικό γεγονός συνέβη στην Αμερική, καθώς ο μαχητής μεικτών πολεμικών τεχνών Ντόνσει Γουάιτ πέθανε μετά το τέλος του αγώνα του με τον Ρικυ Μους.

Ο Ντόνσει Γουάιτ απεβίωσε μετά το τέλος το αγώνα του με τον Ρικυ Μους στο πλαίσιο του event «Ηardcore 90» στο Κεντάκι, όπου και ο διαιτητής αναγκάστηκε να σταματήσει τον αγώνα στα 2:22 του δευτέρου γύρου.

Ο 37χρονος που είχε να αγωνιστεί πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα (Νοέμβριος 2015), δεν κατάφερε να απωθήσει τα χτυπήματα του αντίπαλου του με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να συνεχίσει τον αγώνα.

Μετά τη λήξη του αγώνα του προσφέρθηκε ιατρική βοήθεια στο ρινγκ, όμως όταν εκείνος κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια κατέρρευσε.

Ο άτυχος Γουάιτ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Κεντάκι, όπου και προσπάθησαν να τον επαναφέρουν οι γιατροί με την τεχνική της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης(CPR), χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα.

Τα αίτια του θανάτου παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως ήταν το δεύτερο κρούσμα, μετά τον θάνατο του επίσης MMAer Τιμ Χαγκ.

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x