Επικαιρότητα

Πέθανε η 49χρονη πρωταγωνίστρια του Prison Break, DuShon Monique Brown

Η Αμερικανίδα ηθοποιός «άφησε» την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο του Σικάγο - Ανακοπή καρδιάς, η πιθανή αιτία θανάτου

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών, η ηθοποιός που έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής από τις σειρές Prison Break και Chicago Fire, DuShon Monique Brown.

Η νοσοκόμα Katie Welch του Prison Break και η Connie στο Chicago, άφησε την τελευταία της πνοή, την Παρασκευή λίγο μετά το μεσημέρι, σε νοσοκομείο του Σικάγο, βυθίζοντας στη θλίψη την 14χρονη κόρη της, την οικογένεια της, τους φίλους της και τους πολυάριθμους οπαδούς της.



Η αιτία θανάτου της 49χρονης ηθοποιού δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ.com, η ίδια φέρεται ότι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο την Παρασκευή, το πρωί, επειδή ένιωθε ένα αίσθημα αδιαθεσίας.



Η δημοφιλής ηθοποιός, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε επισκεφτεί το νοσοκομείο, λίγες μέρες πριν τον θάνατο της, επειδή ένιωθε πόνος στο στήθος. Οι γιατροί της έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις, αλλά τελικά τις έδωσαν εξιτήριο λίγες ώρες μετά.



Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x