TV

Πέθανε κι άλλος ηθοποιός της σειράς «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς»

Ο Τζεντ Άλαν έφυγε στα 84 του χρόνια – Ήταν ο τηλεοπτικός πατέρας του Στιβ Σάντερς -Εγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στη σαπουνόπερα Σάντα Μπάρμπαρα

Μετά το θάνατο του Λουκ Πέρι σε ηλικία 52 ετών άλλος ένας ηθοποιός που συμμετείχε στην δημοφιλή σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» έφυγε από τη ζωή. Πρόκειται για τον 84χρονο Τζεντ Άλαν ο οποίος υποδύονταν στη σειρά τον πατέρα του Στιβ Σάντερς.

Ο Ίαν Ζέρινγκ, πρωταγωνιστής της σειράς «Beverly Hills, 90210» θέλησε να εκφράσει την λύπη του, με ανάρτησή του στην οποία έγραψε: «Τόσο λυπηρό που έμαθα ότι χάσαμε άλλον έναν ηθοποιοί του 90210. Είχα την χαρά να συνεργαστώ με τον Τζεντ Άλαν από το 1994 έως το 1999. Υποδύθηκε τον Ρας Σάντερς, τον πατέρα του Στιβ. Ένας τόσο καλός άνθρωπος με τον οποίο συνεργάστηκα. Θα λείψει».



Ο γιος του ηθοποιού Ρικ Μπράουν, ενημέρωσε για τον θάνατό του με ανάρτηση σε μια σελίδα στο Facebook: «Με μεγάλη μου λύπη δημοσιεύω την θλιβερή είδηση του θανάτου του πατέρα μου, σήμερα» έγραψε ο Μπράουν. «Πέθανε ήρεμα περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του και τους αγαπημένους του».

Ο Άλαν είχε πρωταγωνιστήσει και στην σαπουνόπερα Σάντα Μπάρμπαρα υποδυόμενος τον C.C. Capwell αλλά και στη σειρά «Days of Our Lives». Σε νεότερη ηλικία είχε νοσήσει από καρκίνο αλλά το ξεπέρασε. Ήταν παντρεμένος με την Toby Brown από τον Σεπτέμβριο του 1958 μέχρι και το θάνατο της συζύγου του το 2001. Μαζί απέκτησαν τρεις γιους.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x