Επικαιρότητα

Πέθανε στα 57 του ο γνωστός εκκεντρικός τραγουδιστής Pete Burns

Ο εκκεντρικός τραγουδιστής του συγκροτήματος Dead or Alive είχε δηλώσει ότι είχε χάσει το μέτρημα όσον αφορά στις χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί, υπολογίζοντας πως φτάνουν τις 300

Στα 57 του χρόνια έφυγε χθες Κυριακή ξαφνικά από την ζωή ο εκκεντρικός τραγουδιστής του συγκροτήματος Dead or Alive, Pete Burns, από ανακοπή καρδιάς.

«Είμαστε βαθύτατα θλιμμένοι που πρέπει να μεταδώσουμε την είδηση πως ο αγαπημένος μας Pete Burns, πέθανε ξαφνικά χθες από ανακοπή καρδιάς. Η οικογένειά του και οι φίλοι του είναι συγκλονισμένοι από την απώλεια του δικού μας αστεριού. Ήταν ένας αληθινός οραματιστής, μια όμορφη ταλαντούχα ψυχή, και θα λείψει από όλους όσοι τον αγάπησαν και όλες οι υπέροχες αναμνήσεις που μας άφησε θα μας ακολουθούν. Δεν έχουμε άλλες λέξεις, θα προβούμε σε νέα ανακοίνωση όταν θα καταφέρουμε να συμφιλιωθούμε με την καταστροφική του απώλεια. Θα ζει για πάντα στη μνήμη μας. Σας στέλνουμε την αγάπη μας. Lynne, Michael, Steve» ήταν η ανάρτηση που έκαναν οι μάνατζέρ του.



Φίλοι αλλά και φανς του τραγουδιστή έχουν κατακλύσει τα social media με τις αφιερώσεις τους δηλώνοντας τη βαθιά τους θλίψη για το θάνατο του Pete Burns.

Ο τραγουδιστής εμφανίσθηκε τελευταία φορά στην οθόνη στην εκπομπή «Celebrity Botched Up Bodies» τον περασμένο μήνα.



Όπως είχε πει είχε χάσει το μέτρημα όσον αφορά στις χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί.

«Ο αριθμός των χειρουργικών επεμβάσεων που έχω υποβληθεί είναι μάλλον 300. Ελπίζω όταν φτάσω τα 80 και πάω στον ουρανό, ο Θεός δεν θα με αναγνωρίζει» είχε πει.



Είχε αποκαλύψει ότι η εμμονή του με την αλλαγή στην εμφάνισή του ξεκίνησε πριν από 20 χρόνια, όταν το τραγούδι You Spin Me Round (Like a Record) εκτοξεύθηκε στα charts.

«Συνειδητοποίησα ότι επρόκειτο να είμαι μια οπτική οντότητα και ότι έπρεπε να είμαι εμφανίσιμος» είχε δηλώσει.



Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x