Stoiximan Super League

Πέτριτς ανανέωση, Ζέκα... μετάθεση

Ειλημμένη στον Παναθηναϊκό η απόφαση για πρόταση ανανέωσης στον Μλάντεν Πέτριτς. Λύση Ζέκα για δεξί μπακ από Αναστασίου. Στασιμότητα με Γκαλίτσιο.

Πρόταση ανανέωσης στον Μλάντεν Πέτριτς θα καταθέσει ο Παναθηναϊκός μέσα στο επόμενο δίμηνο. Αυτή θα αφορά συμβόλαιο για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο, με ελαφρώς μειωμένες αποδοχές, αλλά σημαντικά μπόνους στόχων.

Οι «πράσινοι» βλέπουν τον Κροάτη φορ να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στην ομάδα το τελευταίο δίμηνο, ενώ συνεκτιμάται η ηγετική του παρουσία στα αποδυτήρια. Ο 34χρονος άσος δείχνει απόλυτα θετικός στο να παραμείνει στο «τριφύλλι» και εφόσον συμφωνήσει με τους οικονομικούς όρους, θα παραμείνει στην ομάδα.

Καλό είναι το κλίμα για να συνεχίσει στην ομάδα και ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, αλλά θα πρέπει και αυτός να συμφωνήσει σε μια μείωση των πάγιων αποδοχών του.

Ζέκα η λύση…

Ο Γιάννης Αναστασίου σκέφτεται να δώσει ακόμη περισσότερα παιχνίδια στον Ζέκα σαν δεξιό μπακ. Ο Πορτογάλος μέσος δείχνει να αντεπεξέρχεται πολύ καλά στη συγκεκριμένη θέση, όπου αλήθεια είναι πως οι «πράσινοι» δεν έχουν πάρει όσα θα περίμεναν από τον Μπούρμπο. Πάντως η λύση Ζέκα δεν είναι… μόνιμη και για το λόγο αυτό ήδη αναζητείται δεξιός μπακ για το καλοκαίρι, με τον Γιώργο Γκαλίτσιο να παραμένει προτεραιότητα. Στην υπόθεση υπάρχει στασιμότητα και δεν αναμένεται εξέλιξη μέχρι το τέλος του μήνα. Πέρα από τον 28χρονο άσο της Λόκερεν, που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος, οι Λεωνίδας Βόκολος και Τάκης Φύσσας εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις παικτών για τη θέση.

*Ημέρα ρεπό είναι η Τρίτη στον Παναθηναϊκό. Την Τετάρτη θα αρχίσει η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, από το οποίο θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Ταυλαρίδης και Μπούρμπος. Αντίθετα τα μικροπροβλήματα των Πράνιτς και Λαγού δεν εμπνέουν ανησυχία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x