Stoiximan Super League

Πέτριτς: «Πρέπει να δείξουμε μια αντίδραση»

Ο Μίλαν Πέτριτς παραδέχεται ότι το ηθικό στον Παναθηναϊκό μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τη SKODA Ξάνθη είναι πεσμένο και επισημαίνει ότι όλοι αναζητούν μια... αντίδραση κόντρα στον Πλατανιά.

Ο Μίλαν Πέτριτς παραδέχεται ότι το ηθικό στον Παναθηναϊκό μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τη SKODA Ξάνθη είναι πεσμένο.

Ωστόσο στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova ο Κροάτης άσος του τριφυλλιού επισημαίνει ότι όλοι στο τριφύλλι αναζητούν μια… αντίδραση στο αυριανό παιχνίδι με τον Πλατανιά.

«Είναι εύκολο να λες πάντα για την νοοτροπία. Η νοοτροπία δεν έχει αλλάξει από πέρυσι. Αν έχεις αυτή την νοοτροπία, την έχεις. Δεν αλλάζει κάθε εβδομάδα. Ξέρουμε ότι κάναμε κάποια άσχημα παιχνίδια, όμως υπάρχει κάποιες στιγμές και ο αντίπαλος. Για παράδειγμα η Ξάνθη έπαιξε πολύ οργανωμένα. Φυσικά παίζαμε στην έδρα μας και έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν είναι εύκολο. Είναι δύσκολο και προσπαθούμε να το λύσουμε. Το σκεφτόμαστε καθημερινά, προσπαθούμε να το λύσουμε, να παίξουμε καλυτερα και να καταλάβουμε γιατί υπάρχουν αυτά τα σκαμπανεβάσματα», ανέφερε ο άσος του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε:

«Αυτή τη στιγμή είναι όλοι απογοητευμένοι. Το Κύπελλο είναι πάντα μια μεγάλη ευκαιρία για να κερδίσεις κάτι και να προκριθείς στην Ευρώπη. Αν δεις τα πρόσωπα των παικτών, όλοι είναι πραγματικά απογοητευμένοι για τον αποκλεισμό, όμως έχουμε το κίνητρο και τη θέληση να δείξουμε μια αντίδραση την Κυριακή. Πρέπει να το κάνουμε. Πρέπει να δείξουμε διαφορετικό πρόσωπο, να παλέψουμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x