Γενικά

Πετρούνιας στον ΣΠΟΡ FM 94,6: «Θα αργήσει η ώρα που θα χάσω»

Ιδιαίτερα συγκινημένος για την ανάδειξή του ως κορυφαίος αθλητής της χρονιάς από τον ΠΣΑΤ δήλωσε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής στους κρίκους, Λευτέρης Πετρούνιας, αναδείχθηκε αθλητής της χρονιάς από τον ΠΣΑΤ και μίλησε γι’ αυτή τη διάκρισή του στον ΣΠΟΡ FM και τον Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου. Παράλληλα αναφέρθηκε στην πορεία της αποκατάστασης του τραυματισμού του, ενώ πρόσθεσε ότι είναι αισιόδοξος πως θα αργήσει να χάσει σε επίσημο αγώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λευτέρης Πετρούνιας στον Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου και τον ΣΠΟΡ FM 94,6:

- Για τη διάκρισή του: «Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να βλέπω το όνομά μου δίπλα σε ονόματα σαν τον Νίκο Γκάλη, τον Πύρρο Δήμα και τον Σπύρο Γιαννιώτη. Θαυμάζω όλους αυτούς τους θρύλους του αθλητισμού. Είμαι συγκινημένος για αυτή τη διάκριση. Ευχαριστώ τον ΠΣΑΤ και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την τιμή που μου έκαναν. Δεσμεύομαι να επιστρέψω όσο πιο δυνατός γίνεται για να διεκδικήσω εκ νέου αυτό το βραβείο. Ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη που μου δείχνει».

- Για την αποκατάσταση του τραυματισμού του: «Μπορώ να πω ότι η αποκατάσταση πάει γρήγορα. Δεν βιαζόμαστε, αλλά πάει καλά. Λόγω της κατάστασης που βρισκόμουν πριν μπω στο χειρουργείο, πάει αρκετά γρήγορα. Νιώθω μεγάλη ασφάλεια με το ιατρικό τιμ που έχω δίπλα μου. Θα είμαι πίσω πιο δυνατός».

- Για το μεγάλο του στόχο: «Στόχος μου είναι φυσικά οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο. Φυσικά και θέλω να είμαι παρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Στουτγάρδης τον Οκτώβριο».

- Για το πότε θα… χάσει:
«Δεν ήρθε αυτή η ώρα. Και θα αργήσει αυτή η ώρα. Είμαι πάντα αισιόδοξος και πάντα θα λέω ότι νιώθω έτοιμος να νικήσω».

- Για το πότε θα είναι 100% έτοιμος: «Σε φουλ ρυθμούς προπόνησης θα μπω μετά από τους 3 μήνες. Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Απριλίου ίσως να μην ρισκάρω, να αποφύγουμε τα λάθη. Δεν χαλάει το νικηφόρο σερί αν δεν εμφανιστείς. Χάνεις μόνο όταν εμφανίζεσαι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x