Νίκες αλλά μεγαλύτερη άνεση είναι ο στόχος του Λευτέρη Πετρούνια στην νέα σεζόν όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Θα δοκιμάσω κάτι καινούργιο με μεγαλύτερη δυσκολία. Θέλουμε να κερδίσουμε αλλά τώρα θέλουμε να το κάνουμε με διαφορά», ανέφερε.

Ακολουθούν οι σημαντικότερες δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

-Για τις διακρίσεις του:
«Είναι επιβράβευση σε μεγαλύτερα πλαίσια από αυτά της Ελλάδας. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες που με στηρίζουν και με δεσμεύει να συνεχίσω στους ίδιους ρυθμούς».

-Τι κάνει αυτή την περίοδο:
«Προετοιμάζομαι για τον πρώτο μου διεθνή αγώνα της σεζόν. Στο Αζερμπαϊτζάν. Θα δοκιμάσω κάτι καινούργιο με μεγαλύτερη δυσκολία. Θέλουμε να κερδίσουμε αλλά τώρα θέλουμε να το κάνουμε με διαφορά. Να υπάρχει άνεση στη νίκη και όχι πίεση. Είναι μια άσκηση που την έχουμε δουλέψει... Σημασία έχει να κερδίσουμε...».

-Τι στόχους έχει ακόμη μετά από τις πολλές επιτυχίες που έχει και ποιο το κίνητρό του:
«Η αγάπη του κόσμου είναι ένα κίνητρο για εμένα... Με γεμίζει δύναμη και αυτοπεποίθηση. Φυσικά η χώρα μου που την αγαπώ, τους Έλληνες και οι άνθρωποι που με στηρίζουν».

-Για το επίπεδο αθλητών στην Ελλάδα:
«Έχουμε αθλητές καλούς στη χώρα μας. Πρέπει να τους στηρίξουμε με κάθε τρόπο. Για τους αθλητές που μοχθούν για το αποτέλεσμα... Έχουμε δυνατούς αθλητές στο έδαφος, στο μονόζυγο και τον ίππο».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ