Stoiximan Super League

Πιέζει για τα χρέη ο Σαββίδης

Νέα προσπάθεια για τα χρέη του ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να κάνει ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος επαναφέρει στο προσκήνιο το θέμα και θα πιέσει όσο μπορεί για να τελειώσει αυτή η ιστορία.

Το ζήτημα με των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο ετοιμάζεται να επαναφέρει στο προσκήνιο ο Ιβάν Σαββίδης, αναλαμβάνοντας ο ίδιος δράση για να διευθετηθεί επιτέλους αυτό το θέμα.

Ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου του Βορρά» αναμένεται να έχει ραντεβού με αρμοδίους φορείς της Πολιτείας, οι οποίοι κατά καιρούς έχουν αφήσει στα λόγια τις όποιες εξαγγελίες τους για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Μάλιστα, ήδη το τελευταίο διάστημα παρατηρείται έντονη κινητικότητα σε αυτό το θέμα, το οποίο είναι το «Νο1» σε ό,τι αφορά τη σχέση του Σαββίδη με τον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, εντός της εβδομάδας αναμένεται είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Θέρμης που θα αποφασίσει τη διενέργεια διαγωνισμού για την παραχώρηση της έκτασης στην περιοχή των Ταγαράδων, όπου ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου θέλει να φτιαχτεί το νέο αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x