Βόλεϊ

Πήραν άδεια οκτώ ομάδες της Volley League

Οκτώ ΤΑΑ από τα 12 της Volley League, ανάμεσά τους οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, πήραν άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα την Πέμπτη από την ΕΕΑ.

Οι πρωταθλητές, οι «ερυθρόλευκοι» και οι «πράσινοι» "συντροφεύονται" από Φοίνικα Σύρου, Παμβοχαϊκό, Ορεστιάδα, Ηρακλή Χαλκίδας και Κύζικο Νέας Περάμου.

Δεκαήμερη παράταση για συμπληρώσουν τους φακέλους τους πήραν από την Επιτροπή Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Ηρακλής, Κηφισιά και Παναχαϊκή.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, 48 ώρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα», εξέτασε τους φακέλους των 12 ΤΑΑ για τη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής.

Εξασφάλισαν απευθείας πιστοποιητικό τα ΤΑΑ ΠΑΟΚ, Φοίνικας Σύρου, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκός, Παμβοχαϊκός, Ορεστιάδα, Ηρακλής Χαλκίδας και Κύζικος Νέας Περάμου.

Τα ΤΑΑ ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015, ΑΟΠ Κηφισιά και Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013, πήραν δεκαήμερη προθεσμία για συμπλήρωση των φακέλων τους και θα επανεξεταστούν στην επόμενη συνεδρίαση της ΕΕΑ.

Μέχρι τότε θα αγωνίζονται κανονικά στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα», ενώ οι εκπρόσωποί τους δεσμεύτηκαν να τακτοποιήσουν άμεσα τις εκκρεμότητες.

Την ΕΣΑΠ εκπροσώπησε ο πρόεδρος του ΔΣ, Παντελής Ταρνατόρος, και ο νομικός σύμβουλος Χρήστος Ηλιάδης, οι οποίοι, εκτός των άλλων, ενημέρωσαν την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για την πρόοδο που έχει σημειωθεί για την εξυγίανση όλων των ΤΑΑ από παλαιότερες χρήσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x