Ελλάδα

Πήρε Έλληνα NCAAερ το Ρέθυμνο (video)

Στην απόκτηση του Σταύρου Σχίζα προχώρησε σήμερα (27/8) το Ρέθυμνο. Μετείχε και στην προετοιμασία του Ολυμπιακού ο 25χρονος γκαρντ-φόργουορντ, ο οποίος ολοκλήρωσε μια εξαιρετική σεζόν πέρυσι στις ΗΠΑ.

Μια πολύ καλή μεταγραφή για τις θέσεις «2-3» ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης (27/8) το Ρέθυμνο, που επισημοποίησε τη συμφωνία του με τον Σταύρο Σχίζα.

Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, ο 25χρονος γκαρντ-φόργουορντ μετείχε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, ωστόσο δεν κατάφερε τελικώς να παραμείνει στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων» και αναμένεται να είναι η τελευταία προσθήκη της κρητικής ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή, Σταύρου Σχίζα, ο οποίος είναι 25 ετών, αγωνίζεται στις θέσεις 2 και 3 και έχει ύψος 1.96μ.

Ο Σταύρος Σχίζας, το 2010, μετακόμισε στις ΗΠΑ και την τελευταία σεζόν αποφοίτησε από το κολλέγιο του Ρότσεστερ, ενώ αγωνίστηκε με την φανέλα των Ουόριορς. Την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε σε 30 παιχνίδια και είχε 19.1 πόντους, 56.3% στα δίποντα, 44.2% στα τρίποντα, 79.6% στις βολές και 6.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x