Super League 2

Πήρε Ενρίκο ο Απόλλων (video)

Παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης θα είναι για την επόμενη σεζόν ο Ενρίκο Καρντόσο Ναζάαρε, ο οποίος ανακοινώθηκε την Παρασκευή (1/8) απ’ την «Ελαφρά Ταξιαρχία». Έγινε επαγγελματίας ο Φουκαράς.

Την μεσαία γραμμή του Απόλλωνα Σμύρνης θα ενισχύσει την επόμενη σεζόν ο Ενρίκο Καρντόσο Ναζάρε, ο οποίος ανακοινώθηκε με ένα βίντεο με τα... κατορθώματά του.

Ο 30χρονος Βραζιλιάνος συμφώνησε σε όλα με την «Ελαφρά ταξιαρχία» και θα ενσωματωθεί στο ρόστερ της ενόψει της νέας σεζόν.

Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του 30χρονου ποδοσφαιριστή Ενρίκο Καρντόσο Ναζάρε, ο οποίος αγωνίζεται ως μέσος. Ο Ενρίκο είναι γεννημένος στις 4 Μαΐου 1984 και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της Ατλέτικο Μινέιρο όπου και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Φόρεσε επίσης την φανέλα της Βάσκο ντα Γκάμα και Κορίτιμπα ενώ την περίοδο 2006-2008 αγωνίστηκε στην Τζουργκάρντεν ΙΦ της Σουηδίας

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί μερικά από τα εκπληκτικής ομορφιάς γκολ που έχει πετύχει ο Ενρίκο κατά το παρελθόν.

».

Παράλληλα, ο Απόλλωνας ανακοίνωσε και την προώθηση του Αλέξανδρου Φουκαρά στην πρώτη ομάδα απ’ την Κ20.

Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει ότι ο 19χρονος ποδοσφαιριστής Αλέξανδρος Φουκαράς υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο Φουκαράς, ο οποίος αγωνίζεται ως μέσος, προέρχεται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού ενώ κατά την διάρκεια της περσινής σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα Νέων Κ-20 του Απόλλωνα».

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x