Stoiximan Super League

Πήρε Γεωργιάδη, φήμες για Ραούλ Μπράβο

Παίκτης της Βέροιας είναι από τα μεσάνυχτα ο Γιώργος Γεωργιάδης, με τον σύλλογο της Ημαθίας να φημολογείται ότι εξετάζει την περίπτωση του πρώην αριστερού μπακ του Ολυμπιακού!

Αν και μέχρι πριν από λίγες μέρες η περίπτωση του Αλεξάνταρ Κάταϊ για να ενισχυθεί η επιθετική γραμμή της Βέροιας έμοιαζε αρκετά πιθανή, οι ιθύνοντες του συλλόγου απέκτησαν τελικά τον Γιώργο Γεωργιάδη.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός είχε μείνει εδώ και αρκετό καιρό ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και οι Ημαθιώτες κατάφεραν να ξεπεράσουν και το ενδιαφέρον της Καλλονής.

Μάλιστα, ο παίκτης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, έχοντας φορέσει την κυανέρυθρη φανέλα: «Ήρθα σε μια ιστορική ομάδα που κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Με προσέγγισε ο Πρόεδρος και πραγματικά με έπεισε ότι έχει όραμα και στόχους που δεν περιορίζονται στην παραμονή. Ήρθα με τη φιλοδοξία να εκπληρώσουμε μαζί αυτούς τους στόχους».

Παράλληλα, φημολογείται πως ενδιαφέρεται για τον Ραούλ Μπράβο. Ο λόγος για τον πρώην αριστερό μπακ του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος και απασχολεί τη Βέροια, αλλά πρόκειται σαφώς για μία αρκετά δύσκολη υπόθεση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x