Μαχητικά Αθλήματα

Πήρε τη ζώνη και προκάλεσε τον Γουάιλντερ ο Τζόσουα!

Ο Βρετανός αναδείχθηκε νικητής στη μάχη του με τον Τζόζεφ Πάρκερ. Πρόσθεσε και την τρίτη ζώνη στη συλλογή του και στις δηλώσεις του έδειξε τον νέο του αντίπαλο.

Και η τρίτη ζώνη είναι η δική του... Ο Άντονι Τζόσουα επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις, αναδείχθηκε νικητής στη μάχη του με τον Τζόζεφ Πάρκερ με ομόφωνη απόφαση των κριτών (118-110, 118-110, 119-109).

Ο Βρετανός κατάφερε να διατηρήσει τον έλεγχο στους περισσότερους γύρους, με τον Νεοζηλανδό να έχει καυχιέται μόνο για δύο γύρους που ήταν πιεστικός, αλλά και το γεγονός ότι είναι ο πρώτος που αντιμετώπισε τον Τζόσουα και δεν έπεσε με ΚΟ.

Όντας εξαιρετικά προετοιμασμένος ο Τζόσουα, εκμεταλλεύτηκε το ύψος του και τα μακριά του άκρα και κάνοντας χρήση κυρίως του αριστερού του ντιρέκτ κατάφερε να κοντρολάρει την απόσταση, να μαζεύει τα σημεία από τον αντίπαλο του και κάποιες φορές να του περάσει ορισμένα δεξιά άπερκατ.

Από την άλλη πλευρά ο Πάρκερ δεν μπόρεσε να «κλείσει» την απόσταση και να περάσει κάποιο βαρύ χτύπημα στον αντίπαλό του με αποτέλεσμα να γνωρίσει τελικά την πρώτη του ήττα.

Το κάλεσμα στον Γουάιλντερ!
Μετά το τέλος του αγώνα ο Τζόσουα στάθηκε αρκετά στην τακτική που ακολούθησε παραδεχόμενος ότι οι εντολές που είχε από τη γωνία του ήταν να μείνει στο αριστερό ντιρέκτ του, χαρακτηρίζοντας το ως ένα από μεγαλύτερα του όπλα...

Ωστόσο δεν έμεινε εκεί και έδειξε τον νέο του αντίπαλο... «Οπουδήποτε. Οποτεδήποτε. Πάμε, Γουάιλντερ. Πάμε», φώναξε στις πρώτες του δηλώσεις έχοντας τονίσει νωρίτερα ότι η ομάδα του είναι έτοιμη να προετοιμάσει και αυτόν τον αγώνα, με στόχο την τέταρτη ζώνη!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x