Σκωτία

Πήρε το ντέρμπι και πάει τελικό η Σέλτικ

Μεγάλη νίκη ενάντια στη μισητή της αντίπαλο πήρε η Σέλτικ, καθώς επικράτησε 2-0 της Ρέιντζερς στον ημιτελικό του σκοτσέζικου league cup και πήρε το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό.

Τεράστια νίκη-πρόκριση πέτυχε η Σέλτικ κόντρα στην Ρέιντζερς, στο πλαίσιο του ημιτελικού του σκοτσέζικου league cup, με τους πρωταθλητές Σκωτίας να επικρατούν 2-0 στο "Σέλτικ Παρκ" και να παίρνουν το "εισιτήριο" για τον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσουν την Νταντί Γιουνάιτεντ.

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες σχεδόν τρία χρονιά μετά το τελευταίο "Old Firm" και μπορεί οι «διαμαρτυρόμενοι» να αγωνίζονται πλέον στην Championship, ωστόσο το ντέρμπι δεν έχει χάσει την αίγλη του.

Οι «καθολικοί» μπήκαν δυνατά στο ματς, με τον Γκρίφιτς να κάνει το 1-0 μόλις στο 10’. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 30’ ο Κόμονς έκανε το 2-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

Έτσι, η Σέλτικ προκρίθηκε στον τελικό και θα αντιμετωπίσει την Νταντί Γιουνάιτεντ, που είχε επικρατήσει 2-1 το Σάββατο επί της Αμπερντίν στον πρώτο ημιτελικό.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x