Ιταλία

«Καμία ελπίδα για τον Πογκμπά η Γιουνάιτεντ»

Ο Πίρλο με δηλώσεις του στον αγγλικό τύπο τόνισε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε ένα μεγάλο «λάθος»με τη φυγή του Πογκμπά και ότι πρέπει να «ζήσει» με αυτό.

Ο Πολ Πογκμπά, αν και μόλις 21 ετών συγκαταλέγεται στους καλύτερους κεντρικούς μέσους του κόσμου και θεωρείται ότι θα έχει ακόμα μεγαλύτερη εξέλιξη.

Με τις τελευταίες του εμφανίσεις έχει στρέψει όλα τα βλέμματα των ευρωπαϊκών συλλόγων πάνω του και οι υποψήφιοι μνηστήρες του έχουν αυξηθεί! Ένας από αυτούς είναι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την οποία πέρασε χωρίς να στεριώσει.

Ο Γάλλος μέσος εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής των «κόκκινων διαβόλων» το 2009, ενώ το 2011 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα. Όμως είχε μόνο 3 συμμετοχές και έτσι το 2012 μετακόμισε στη Γιουβέντους, αναζητώντας περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ο συμπαίκτης του στη Γιουβέντους, Αντρέα Πίρλο σε δηλώσεις που έκανε στην Daily Mail απέκλεισε το ενδεχόμενο επανένταξης του Πογκμπά στην ομάδα του Μάντσεστερ, λέγοντας: «Έκαναν ένα τεράστιο λάθος επιτρέποντάς του να φύγει και πρέπει να ζήσουν με αυτό».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Πανουτσόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x