F1

Πιστεύει στον τίτλο ο Φέτελ

Αισιόδοξος ότι μπορεί να κερδίσει έναν τίτλο με την Φεράρι εμφανίστηκε ο Σεμπάστιαν Φέτελ σε δηλώσεις του στο «SpeedWeek».

Αν και πέρσι δεν ήταν μια καλή χρονιά για τον Φέτελ, ο οποίος τερμάτισε τέταρτος στην γενική κατάταξη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1, φέτος πιστεύει πως μπορεί να κατακτήσει έναν τίτλο ακόμη.

«Το όνειρό μου είναι να γίνω Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Φεράρι, δουλεύω πάνω σε αυτό και πιστεύω ότι θα το πετύχω. Δεν ξέρω αν θα έρθει φέτος ο τίτλος, αυτό είναι ένα ερώτημα που δεν μπορεί να έχει απάντηση εκ των προτέρων», είπε ο τέσσερις φορές πρωταθλητής της Φόρμουλα 1.

«Φέτος υπάρχουν διαφορετικοί κανονισμοί, εντελώς διαφορετική αεροδυναμική και μεγαλύτερα λάστιχα. Αυτό σημαίνει, μεγαλύτερες ταχύτητες, συντομότεροι χρόνοι και μεγαλύτερη πίεση στους οδηγούς», δήλωσε ο πιλότος της Φεράρι.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ πιστεύει ότι αυτή την χρονιά γίνεται καλύτερη δουλειά στην Φεράρι. Συγκεκριμένα είπε, «Όταν «κοιτάω» πίσω στο 2016, πείθομαι ότι φέτος γίνεται καλύτερη δουλειά. Η ομάδα είναι πιο βελτιωμένη από ότι νομίζει ο κόσμος, για αυτό πιστεύω πως θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Επιμέλεια: Στέφανος Καρίπογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x