Super League 2

Πλησιάζει ο εξτρέμ

Τον παίκτη που θα καλύψει το κενό στη θέση του αριστερού εξτρέμ αναμένεται να «κλείσει» άμεσα η ΑΕΚ. Προσπαθούν για το «μπαμ» στην Ένωση. Από την Ισπανία η εναλλακτική του Μασούντ.

Φορτσάρουν στην ΑΕΚ για την απόκτηση ενός αριστερού εξτρέμ, με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να βρίσκεται συνεχώς σε συζητήσεις, «τρέχοντας» παράλληλα παραπάνω από μία υποθέσεις. Στην επαφή που υπήρξε με τον Τραϊανό Δέλλα συμφωνήθηκε, μετά από επιθυμία του προπονητή της ομάδας, ότι προτεραιότητα δεν αποτελεί η μεταγραφή του φορ, αλλά αυτή του ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Είχε αφήσει να φανεί ο νεαρός τεχνικός με τις δηλώσεις του στην «πρώτη» της Ένωσης ότι «καίγεται» για αυτή τη μεταγραφή, αναμένοντας από τότε τις εξελίξεις. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα υπάρξουν σύντομα οριστικές εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς θέλει ο Δέλλας να τον έχει στο Πήλιο, όπου θα μεταβεί η ομάδα στις 9 Αυγούστου.

Κάποιο νεότερο με τον Μασούντ δεν υπάρχει ακόμη και οι κιτρινόμαυροι στρέφουν σιγά-σιγά την προσοχή τους στην εναλλακτική λύση, η οποία προέρχεται από την Ισπανία και συγκεκριμένα από τη Segunda Division, όπως αναφέρει ο «Τρελός του χωριού» της «SportDay».

Στην ΑΕΚ ασχολούνται και μια περίπτωση παίκτη, που πήρε μέρος στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, όπως και ο Μασούντ (είχε γίνει γνωστό από χθες). Δεν έχει γίνει σαφές αν είναι ο ίδιος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος. Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για δύσκολη και ακριβή περίπτωση, για την οποία θα πρέπει να ρίξει περισσότερα χρήματα στο τραπέζι η Ένωση αν θέλει να μπει γερά στη διεκδίκηση του παίκτη.

Στα χέρια τους θα έχουν στην ΑΕΚ την ερχόμενη Τετάρτη το νομοσχέδιο, άρθρα του οποίου περιλαμβάνουν και την «Αγια-Σοφιά», καθώς θα έχουν προηγηθεί δύο συνεδρίες στο Β’ Θερινό τμήμα της Βουλής στις 29 Ιουλίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x