Γ' Εθνική

Πλησιάζει σε Δάρλα, «παγώνει» του Κόκε

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να βρεθεί την Πέμπτη ο Φίλιππος Δάρλας για να γίνουν οι τελικές επαφές με τους ανθρώπους του Άρη. Καθυστερεί το θέμα του Κόκε, λόγω επιθυμίας του παίκτη.

Σε προχωρημένο σημείο έχουν φθάσει οι συζητήσεις του Άρη με τον Φίλιππο Δάρλα. Το βράδυ της Δευτέρας έγινε η τελευταία (χρονικά) επαφή με την πλευρά του παίκτη και συμφωνήθηκε να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη, ώστε να υπάρξει οριστική κατάληξη στο θέμα.

Στον 31χρονο αμυντικό έχει γίνει πρόταση για συμβόλαιο εξάμηνης διάρκειας, με προοπτική ανανέωσης σε περίπτωση που προβιβαστεί η ομάδα στη Football League. Αυτό που προβληματίζει τους ανθρώπους των «κίτρινων» είναι ότι έχει να δώσει επίσημο ματς από τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν και αγωνιζόταν στον Παναιτωλικό και είχε αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο.

Την περυσινή σεζόν σταμάτησε στις πέντε συμμετοχές (τρεις στη Super League, δύο στο Κύπελλο), ενώ το 2012-13 στις δεκαεπτά. Ο Πάουλο Κάμπος και ο Γιάννης Τοπαλίδης θεωρούν ότι ο Δάρλας θα μπορέσει να καλύψει με την εμπειρία του το χαμένο έδαφος.

«Παγώνει» του Κόκε

Αναμονή επικρατεί στο θέμα Κόκε. Ο Ισπανός επιθετικός επιθυμεί να περιμένει λίγο ακόμα για να δώσει την απάντηση του και ο αδερφός του, που τον εκπροσωπεί, τόνισε με δηλώσεις του ότι ο παίκτης της Νορθ Ιστ Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να έρθει στην Ελλάδα πριν τις 10 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, δεν έχουν φανεί ακόμη οι προθέσεις της διοίκησης. Δηλαδή, αν θα περιμένει τον πρώην παίκτη της, που της χρωστάει ακόμη τις 710.000 ευρώ, λόγω της αποδέσμευσης του το 2011, όταν και πήγε στο MLS.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x