Πόλο

Πλησιάζει στο νταμπλ ο Ολυμπιακός

Μια «ανάσα» από το νταμπλ στο ανδρικό πόλο βρίσκεται ο Ολυμπιακός, αφού νίκησε σχετικά άνετα 8-3 τη Βουλιαγμένη στον Λαιμό στον δεύτερο τελικό της Α1 και έκανε το 2-0 στη σειρά.

Ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα 8-3 τη Βουλιαγμένη στον Λαιμό στον δεύτερο τελικό της Α1 πόλο ανδρών και έκανε το 2-0 στη σειρά, οπότε χρειάζεται άλλη μια νίκη στο ερχόμενο Σάββατο στο «Πέτρος Καπαγέροφ» για την κατάκτηση του νταμπλ μετά το Κύπελλο που πήρε στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης πριν μερικές μέρες.

Η άμυνα των «ερυθρόλευκων» σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ήταν αυτή που του έδωσε τη δεύτερη νίκη.

Η Βουλιαγμένη είχε 2/9 και ο Ολυμπιακός 2/7 στον παίκτη παραπάνω.

Το παιχνίδι ήταν κλειστό στα δύο πρώτα οκτάλεπτα, όμως στο τρίτο και στο τέταρτο ο Ολυμπιακός «ανέβασε στροφές» και ξέφυγε στο σκορ.

Ο Ολυμπιακός μπήκε στο παιχνίδι με πίεση στην άμυνα και έκοψε όλους τους διαδρόμους προς τον φουνταριστό, έχοντας καταπληκτική άμυνα.Έτσι, προηγήθηκε 3-0 στο πρώτο οκτάλεπτο. Στο δεύτερο οκτάλεπτο, υπήρξε εξαιρετική αστοχία εκατέρωθεν στον παίκτη παραπάνω και παρέμεινε το 3-0 μέχρι τη λήξη.

Η Βουλιαγμένη μείωσε σε 3-1 στο ξεκίνημα του τρίτου οκταλέπτου. Από εκείνο το σημείο και μετά, οι Πειραιώτες έκαναν σερί με τους Γούνα και Ομπράντοβιτς και έφτασαν στη νίκη.


Οκτάλεπτα: 0-3, 0-0, 3-2, 0-3

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κώστας Λούδης): Ζερδεβάς, Κοπελιάδης, Σαρτζετάκης, Βάσιτς, Χρυσοσπάθης, Γούβης, Αφρουδάκης 1, Καπετανάκης 1, Ποντικέας, Καπότσης, Γκιουβέτσης 1, Σολανάκης, Κουρούβανης Δ., Κουρούβανης Ν., Ξανθόπουλος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Δελακάς, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης, Νικολαΐδης, Δερβίσης 1, Χαλυβόπουλος, Μουρίκης 1, Γούνας 2, Αργυρόπουλος-Κανακάκης, Ομπράντοβιτς 2, Γαλανόπουλος, Πρέκας, Γαβαλάς Σπ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x