Viral

Ποδοσφαιρικό «φρουρά-φρουρά»-«Τι έδωσες ρε μαλ...;» ωρύεται ο σπίκερ (video)

Προορισμένη να γίνει «viral» η επική περιγραφή του αγώνα Κυπέλλου γυναικών ΠΑΟΚ-Ελπίδες Καρδίτσας από τον Κώστα Αδάμου

Προορισμένη να γίνει «viral» στο Διαδίκτυο, προκαλώντας... γέλιο μέχρι δακρύων, είναι η περιγραφή του αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τις Ελπίδες Καρδίτσας για τα προημιτελικά του Κυπέλλου γυναικών Ελλάδος.

Και αυτό γιατί ο σπίκερ της αναμέτρησης, Κώστας Αδάμος, δίνει ένα πραγματικό ρεσιτάλ, καθώς δεν αρκείται μόνο στην περιγραφή του ματς, αλλά την «διανθίζει» με σχόλια για τις αποφάσεις του διαιτητή.

Από το 1:18:30, μάλιστα, μέχρι περίπου το 1:20:30, ο Αδάμος δίνει... ρέστα, με αφορμή ένα γκολ από τις Ελπίδες Καρδίτσας, που ακυρώνεται ως επιθετικό φάουλ. Αφήνοντας στην άκρη τους... καθωσπρεπισμούς και τα όποια ψήγματα αντικειμενικότητας, «λούζει» τον ρέφερι με διάφορα... κοσμητικά επίθετα, φωνάζοντας on air: «Τι έδωσες ρε βλάκα; Τι έδωσες ρε μαλ...; Τι έδωσες ρε άνθρωπε; Πού το είδε το επιθετικό φάουλ; Σε βλέπουν ρε βλάκα... Για όνομα του Θεού ρε μαλ...;».



Στη συνέχεια, δε, ο -αντικειμενικός, κατά τα άλλα- σπίκερ ανοίγει... διάλογο με την κερκίδα, με το μικρόφωνο φυσικά πάντα ανοιχτό, με αποτέλεσμα το... σόου να συνεχίζεται με εκφράσεις του τύπου «τι θες ρε;», «άντε στο δ...», «άντε ρε κάτσε κάτω», καθώς προφανώς κάποιος από την εξέδρα έχει συγκεντρώσει την οργή του Αδάμου.



Το βίντεο της αναμέτρησης με την... επική περιγραφή, δε, γίνεται ακόμα καλύτερο, αν αναλογιστεί κανείς ότι από πάνω περνούν διαφημίσεις, όπως «Ψησταριά Μπερεκέτι» και «DJ Αδάμος, Γάμοι, Βαφτίσια, Εκδηλώσεις» -άγνωστο αν ο εν λόγω DJ είναι ο ίδιος ο σπορτκάστερ ή κάποιος συγγενής του...

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x