Ισπανία

«Το πρόβλημα της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο»

Ο πρώην πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Ραμόν Καλδερόν, εντόπισε το πρόβλημα της «Βασίλισσας» τη φετινή σεζόν, θεωρώντας λανθασμένη την απομάκρυνση του Ρονάλντο το 2018.

Για τα προβλήματα της φετινής Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε ο πρώην πρόεδρός, Ράμον Καλδερόν. Οι «μερένχες» βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο, καθώς κινδυνεύουν να αποκλειστούν από τους «16» του Champions League, ενώ την Κυριακή είναι το μεγάλο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα.

«Το πρόβλημα της Ρεάλ Μαδρίτης λέγεται Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Ρονάλντο έβαζε κάθε χρόνο 50 γκολ και όταν έφυγε για την Γιουβέντους έχασε αυτό το προνόμiο. Η Ρεάλ δεν σκοράρει τόσο πια. Μόνο ο Μπενζεμά υπάρχει στην επίθεση. Ο Μπέιλ δεν σκοράρει. Έχει πολλά προβλήματα τραυματισμού. Ο Βινίσιους έχει πολύ ταλέντο, παίζει εξαιρετικά, όμως δεν είναι ακόμα τόσο ικανός στο σκοράρισμα. Ο Αζάρ ήρθε να αντικαταστήσει το κενό του Ρονάλντο όμως με τους τραυματισμούς του δυστυχώς θα χάσει την σεζόν. Ο Μπέιλ είναι απογοητευτικός την φετινή σεζόν. Υποτίθεται ότι θα γινόταν ηγέτης μετά την φυγή του Ρονάλντο όμως απέτυχε σε αυτό το κομμάτι», τόνισε ο Καλδερόν.

Επιμέλεια: Άγγελος Σιδηρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x