Stoiximan Super League

Άνω-κάτω ο Πανιώνιος

Ραγδαίες εξελίξεις στο στρατόπεδο του Πανιωνίου. Ο Τάκης Λεμονής παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, καθώς φέρεται να μην έγιναν δεκτές οι εισηγήσεις του για την ομάδα στο διοικητικό συμβούλιο που συγκλήθηκε εκτάκτως το απόγευμα της Τετάρτης. Τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο πρόεδρος του συλλόγου, Φάνης Γαλλής, ο οποίος λέγεται πως στήριξε τα αιτήματα του τεχνικού των «κυανέρυθρων», αλλά δεν είχε τη συμπαράσταση των υπολοίπων μελών του ΔΣ και των μετόχων. Πλέον ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Κωνσταντίνος Τσακίρης, παίρνει τις τύχες της ομάδας στα χέρια του. Nέος πρόεδρος ο Χριστόφορος Μαυρόπουλος και υπηρεσιακός τεχνικός ο Γιώτης Σταματόπουλος, την απομάκρυνση των οποίων είχε ζητήσει ο Τάκης Λεμονής.

Ραγδαίες εξελίξεις στο στρατόπεδο του Πανιωνίου. Ο Τάκης Λεμονής παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, καθώς φέρεται να μην έγιναν δεκτές οι εισηγήσεις του για την ομάδα στο διοικητικό συμβούλιο που συγκλήθηκε εκτάκτως το απόγευμα της Τετάρτης. Τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο πρόεδρος του συλλόγου, Φάνης Γαλλής, ο οποίος λέγεται πως στήριξε τα αιτήματα του τεχνικού των «κυανέρυθρων», αλλά δεν είχε τη συμπαράσταση των υπολοίπων μελών του ΔΣ και των μετόχων.

Πλέον ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Κωνσταντίνος Τσακίρης, παίρνει τις τύχες της ομάδας στα χέρια του. Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος εκλέχθηκε ο Χριστόφορος Μαυρόπουλος, ενώ χρέη υπηρεσιακού τεχνικού αναλαμβάνει ο Γιώτης Σταματόπουλος. Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ, ο Τάκης Λεμονής είχε θέσει σαν όρο την αποχώρηση του πρώτου από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, καθώς και του αθλητικού διευθυντή Γιώργου Τσέλιου, ενώ είχε ζητήσει την απομάκρυνση και του κ.Σταματόπουλου από τη θέση του βοηθού προπονητή.

Όλα αυτά κι ενώ ο ενθουσιασμός στις τάξεις της ομάδας της Νέας Σμύρνης ήταν μεγάλος μετά τις μεταγραφές των Ρεκόμπα-Εστογιανόφ, αλλά και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Τάκη Λεμονή πριν από ένα μήνα. Οι απαιτήσεις που δημιουργήθηκαν φαίνεται πως ήταν ίσως υπερβολικά μεγάλες και ο σύλλογος βρίσκεται σε μία καμπή του πρωταθλήματος να αναζητεί προπονητή και πρόεδρο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

«Κατόπιν συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΠΑΕ Πανιώνιος αποφασίστηκαν τα κάτωθι:
1. Η αποδοχή της παραίτησης του κ. Τάκη Λεμονή. Συγκεκριμένα, ο κ. Λεμονής αφενός ενέμεινε στην απομάκρυνση του βοηθού προπονητή κ. Σταματόπουλου και αφετέρου έθεσε στη διάθεση του Δ.Σ. την παραίτηση του σε περίπτωση που το Δ.Σ. δεν ικανοποιούσε το αίτημα του περί απομάκρυνσης από την Π.Α.Ε. (πέραν του κ. Σταματόπουλου) του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Μαυρόπουλου και του Αθλητικού Διευθυντή κ. Τσέλιου.

2. Η αποδοχή της παραίτησης του κ. Φάνη Γαλλή από τον αξίωμα του Προέδρου του Δ.Σ. (όχι όμως και από Μέλος του). Ως εκ τούτου το Δ.Σ. ανασυγκροτήθηκε εκλέγοντας (με 8 ψήφους υπέρ, 1 κατά) νέο Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο τον κ. Χριστόφορο Μαυρόπουλο.
Α’ Αντιπρόεδρος παραμένει ο κ. Πάλλας και Β’ Αντιπρόεδρος παραμένει ο κ. Ζερβακάκος.
Τα λοιπά Μέλη παραμένουν ως έχουν δηλαδή οι κ.κ. Φάνης Γαλλής, Γιώργος Απέγητος, Θανάσης Ατζινάς, Δημήτρης Ματζαβίνος, Γιώργος Τσέλιος, Δημήτρης Χανιωτάκης

3. Υπηρεσιακός προπονητής αναλαμβάνει ο κ. Γιώτης Σταματόπουλος
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x